bejco3 Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Witam Przygotowuje sie juz do wyjazdu (i mam zamiar zrobic zakupy) co warto wziasc ze soba a co wyjdzie taniej kupic w usa chodzi mi np. o : - jedzenie (wiem ze nie wolno przewozic gotowego) zupki, kisle budynie rosolki ....itp -kosmetyki,chemia srodki czystosci mydla szampon proszki do prania rózne zele (wlosy i do ciala) pasta do zebów szczoteczka clearasil dezodoranty perfumy maszynki do golenia i pianka -ubranie to juz wiem ze lepiej tam 8) -leki apap ibuprom(boje sie bolu zebów ) i np. leki na recepte a moze jeszcze cos co powinienem wziasc co moze mi sie przydac a tam tego nie dostane albo bedzie strasznie drogie ?? a co napewno nie ma sensu brac bo mi sie nie przyda lub kupie w usa za male pienidze ps. bylo by super gdybyscie pamietali przykladowe ceny dzieki z gory !!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pat Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 ja tam juz dwa razy nabralam pelna walizke - a nie wiem po co! pozniej wracalam z trzema! teraz nie biore nic, oprocz czegos na poczatek. i tak na miejscu bedziesz chcial wszystkiego sprobowac, nowej maszynki gillette czy jakis innych [beeep]ereli. co do zupek to uwazam, ze nic sie nie rowna z naszym Knorrem. leki? pelno jest roznych specyfikow, na co tylko dusza zapragnie. butow tez nie bierz- kupisz sobie milion razy lepsze i tansze niz u nas:) ja tam biore prawie pusta walize! ciao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaacha Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 hej - juz podobne tematy na forum były wiec mozesz sobie wyszukac no ale bierz jak najmniej - wiadomo szczoteczka jakas pasta jedno mydło -zeby było na początek potem sobie kupisz wszysatko co chcesz, zupki owszem wziac mozna, co do leków to co ci jest najbardziej potrzerbne i na recepte a ja tam potem kupowałam leki - bo duzy asortyment przeciwbolowych, na gardło itp ale ten temat został juz szeroko opisany na forum:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
STMan Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Na twoim miejscu to jak najszybciej poszedlbym do stomatologa, jeszcze przed wylotem a reszta sie nie przejmowal 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
monroe Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Na twoim miejscu to jak najszybciej poszedlbym do stomatologa, jeszcze przed wylotem a reszta sie nie przejmowal 8) No właśnie, ja już prawie wszystkie zęby wyleczyłem Ale nie gadaj takich głupot, bo zaraz przyjdzie kubakj i odpowie Ci: a co to do cholery, dentystów w USA nie ma?! :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
STMan Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.