cegreg Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Hej! Na wstępie mówię, że przeszukałem forum, ale mam troszkę inne problemy niż dotychczasowi "pytający". A dokładnie mam taki problem: zalatuję do Chicago na 13:15 i teraz mogę wybrać się na greyhounda 3pm, tylko nie wiem czy na niego zdążę.Druga opcja to z lotniska O'hare odjeżdża o 2pm val galder i dalej w Madison przesiąść się na greyhounda. Tylko teraz nie wiem która opcja będzie lepsza. Pewnie lepsza jest od razu greyhoundem tylko nie wiem czy dam rady wyrobić się w 1.45 z odprawą i dojechaniem na stacje greyhounda i kupieniem biletów itp. Z drugiej strony jeżeli udało by mi się zdążyć na tego ValGardena o 2pm z terminal 5 to w Madison mam około 1,5h na przesiadkę, czy ten czas mi wystarczy. Awaryjnie mogą odebrać mnie znajomi z Madison, tylko że musiałbym czekać kilka godzin. Co o tym myślicie? Co powinienem zrobić? Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedz cegreg Link to comment Share on other sites More sharing options...
cegreg Posted June 21, 2006 Author Report Share Posted June 21, 2006 Mam takie jeszcze jedno pytanie odnośnie zakupu biletów. Gdy bym wybrał opcję z przesiadką w Madison, to znalazłem, że oba autobusy(ValGander i Greyhound) zatrzymują się na tym samym przystanku, który się nazywa WISCONSIN UNION TRVL CTR 800 LANGDON ST. Tylko że kasa biletowa greyhounda czynna jest tylko do 5pm, a ja przyjadę o 5.35pm. Czy może ktoś z Was wie, czy można kupić bilet u kierowcy? Za każdą pomoc z góry dziękuję! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smieszka Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Witam! Z chicago do Dells jezdzi tylko 1 greyhound i ten wyjezdza ok 6 rano - raczej nie masz szans na niego zdazyc:)) Jesli masz znajomych w Dells to jedz do Madison i tam na nich czekaj. Inaczej pozostaje ci nocleg w Chicago albo taksowka z Madison. Agnieszka Link to comment Share on other sites More sharing options...
nygus Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 taksówka z Madison około 200 baków Znajomy turek to przerabiał rok temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomRz Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 Coach'y co godzine odjezadzaja z termianala 5 do Madison, moze to Ci jakos pomoze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gozdi Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 o 13.15 ciezka sprawa. Sam kiedys przylecialem o 12.40 z Amsterdamu i ledwo zdazylem na greyhounda o 3.30 jakoś. Jest jeszcze kwestia ze oni od pewnego limitu nie sprzedaja dalej biletow i wtedy trzeba czekac na nastepny. Nalezy sie wtedy ladnie usmiechac do tych czarnych pan i sie pojedzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.