marcintrzos Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Wiem, że taki wątek był już poruszany, ale wybieram się za tydzień do stanów do south carolina i chętnie kupiłbym od kogoś kartę sim Pre-paid`a, która by tam działała. Mam równiż nadzieję, że mój telefon nie będzie miał tam problemów z zasięgiem. Mam NOKIE 6230i. Obsługuje zakresy 900/1800/1900, brakuje jej niestety zakresu 850. Może jednak nie sprawi mi to problemów z zasięgiem. W zasadzie to nawet kupiłbym dwa takie startery ( sobie i dla dziewczyny). Może ktoś będzie w stanie mi pomóc./ z góry WIELKIE DZIĘKI [/b] Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagmarcia Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 www.cingular.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
air Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 kup t-mobile to go, polecam tego goscia http://search.ebay.com/_W0QQfgtpZ1QQfrppZ2...sassZhvardanian kilka razy od niego kupowalem i wszystko bylo ok. 150 minut za $9, tyle ze potem doladowania sie slabo oplacaja, np 130 minut za $25 :/ na szczescie moja historia kredytowa pozwolila mi w koncu na kupno family planu z t-mobile i nie musze juz jechac na prepaidach fona tez warto poszukac na ebay (lub czasem na allegro) -> nokie 3595, 6340i, 8290, 8390. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.