leszek Napisano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2006 Czesc wszystkim.14.07 lece do Tampy z Hamburga przez NY Newark.Przylot o 11:40 NY odlot 14:55.Pytanie: Czy odprawa bedzie juz w Newark czy dopiero w Tampie i czy na te 3 godziny bede mogl opuscic lotnisko? Dzienki, L.
STMan Napisano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2006 1.gratulacje 2. na Newark 3. Nie wiem /nie wiem czy ci czas na to pozwoli/
Jim Beam Napisano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2006 .. czy na te 3 godziny bede mogl opuscic lotnisko?Dzienki, L. Tak, tylko po co? chyba zeby zapalic bo wewnatrz nie wolno. Dookola Newark nie ma niczego ciekawego (autostrady, dzikie krzuny , jakies budowy, zlomowiska i bajora plus sklep IKEA) a na Manhattan skoczyc nie zdazysz. milej podrozy
mimo66 Napisano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2006 Ja miałem 4 godziny "luzu" na Newark z tego prawie dwie godziny odprawa imigracyja,gdy wyszedłem zapalić to zobaczyłem Wielkie Nic,juz lepiej pospacerowac po lotnisku(sklepy,jakieś budki itp). Też lądowałem w Tampie i potem docelowo Sarasota.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.