leszek Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Czesc wszystkim.14.07 lece do Tampy z Hamburga przez NY Newark.Przylot o 11:40 NY odlot 14:55.Pytanie: Czy odprawa bedzie juz w Newark czy dopiero w Tampie i czy na te 3 godziny bede mogl opuscic lotnisko? Dzienki, L. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STMan Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 1.gratulacje 2. na Newark 3. Nie wiem /nie wiem czy ci czas na to pozwoli/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim Beam Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 .. czy na te 3 godziny bede mogl opuscic lotnisko?Dzienki, L. Tak, tylko po co? chyba zeby zapalic bo wewnatrz nie wolno. Dookola Newark nie ma niczego ciekawego (autostrady, dzikie krzuny , jakies budowy, zlomowiska i bajora plus sklep IKEA) a na Manhattan skoczyc nie zdazysz. milej podrozy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimo66 Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Ja miałem 4 godziny "luzu" na Newark z tego prawie dwie godziny odprawa imigracyja,gdy wyszedłem zapalić to zobaczyłem Wielkie Nic,juz lepiej pospacerowac po lotnisku(sklepy,jakieś budki itp). Też lądowałem w Tampie i potem docelowo Sarasota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.