lejk Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 hej, jutro rano wylatuje i mam pytanie, bo dokumentow mam dosc sporo i mi sie mieszcza do takiej teczki a4, ktora chce nosic w plecaku czy moge wziac plecak na poklad samolotu (Austrian Airlines), wraz z m.in. dokumentami, sluchawkami, książką do poczytania... nie bedzie z tym problemu? do MODERATORA: prosze usunac ten temat np. jutro wieczorem, by nie zasmiecal forum pozdro 4 all (juz niedlugo) z ameriki Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosol Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Oczywiscie ze mozesz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lejk Posted June 24, 2006 Author Report Share Posted June 24, 2006 dzieki za szybka odp! w zasadzie pierwszy raz lece samolotem, wiec nie wiem jak to jest z kontrola, bezpieczenstwem, co mozna wniesc na poklad, a czego nie...dlatego te watpliowosci, ale mnie pocieszyles a jak mam leki - na bol glowy, cos na gardlo itp.? mozna tez ze soba w plecaku czy raczej juz nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosol Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Gdzie chcesz. Mozesz w podrecznym jak i w bagazowym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.