miles Napisano 28 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2006 Ja wpisalem jednak Wroclaw bo mialem Wojewoda dolnoslaskie a nie mieskam we wroclawiu ale moi inni znajomi wpisywali tez wroclaw i problemow nie mieli bo podostawali wizy
monroe Napisano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2006 Ja wpisalem jednak Wroclaw bo mialem Wojewoda dolnoslaskie a nie mieskam we wroclawiu ale moi inni znajomi wpisywali tez wroclaw i problemow nie mieli bo podostawali wizy No to dobrze, tego Ci RACZEJ nikt nie sprawdzi (czy powinienes napisać: Wrocław czy swoje miasto, jeśli masz w nim delegaturę UW). Chyba że wpiszesz bzudrę "wojewoda dolnośląski", to jeśli zobaczą każą Ci poprawić
dagmarcia Napisano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2006 He, he. Przeczytalam caly watek i sie porzadnie usmialam. Z tego wszystkiego wynika, ze i wojewoda i miasto sa w porzadku. Po co zatem tyle nerwow? Wrzuccie na luz, chlopaki, wakacje sa )
monroe Napisano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2006 He, he. Przeczytalam caly watek i sie porzadnie usmialam. Z tego wszystkiego wynika, ze i wojewoda i miasto sa w porzadku. Po co zatem tyle nerwow? Wrzuccie na luz, chlopaki, wakacje sa ) Dagmaro, poprawne miejsce wydania paszportu to: wojewoda dolnośląski czy Wrocław? :wink:
dagmarcia Napisano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2006 Monroe (wybacz, ale nie znam Twojego prawdziwego imienia) - alez oczywiscie, ze Wroclaw. Moj punkt dotyczyl tego, ze nie ma to ogolnie znaczenia przy wypelnianiu wniosku. No, chyba ze ktos jest purysta jezykowym )
monroe Napisano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2006 Monroe (wybacz, ale nie znam Twojego prawdziwego imienia) Marcin, miło mi Dagmaro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.