dlugi84 Napisano 5 Lipca 2006 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2006 witam! jestem nowy na tym forum i pierwszy raz lece do USA. dostalem wize turystyczna na rok. mam rodzine w Fort Walton Beach na Florydzie i potrzebuje pomocy przy kupnie biletu. nie kupowalem nigdy wczesniej biletow lotniczych stad moje pytanie. tam gdzie chce leciec jest lotnisko Fort Walton Beach Airport - 1J9 (Navarre, Florida, USA). mieszkam w Złocieńcu (woj. zachodniopomorskie) - 100 km od Koszalina (studiuje w Koszalinie). ponoc do Fort Walton Beach trzeba leciec przez Atlante (Georgia), ale nie widze takiej potrzeby skoro na miejscu jest lotnisko. nie wiem czy lepiej leciec z Warszawy czy z Berlina? potrzebuje bardzo szybko biletu (miedzy 7.07-12.07), wiec interesuja mnie oferty last minut. jakie wybrac polaczenie? jakiego przewoznika? ile mnie to bedzie kosztowalo? szukam linkow to stron przewoznikow wartych polecenia? z gory dziekuje za pomoc.
gigi Napisano 5 Lipca 2006 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2006 o chrystusie jakie masz pytania, nie latwiej ci bylo isc do biura podrozy?? oni tam ci wszystko wytlumacza i u nich ci sie bedzie oplacalo kupic bilet. prawdopodobnie nie kupisz biletu bezposrednio tam gdzie jest twoja rodzinka, bo to lotnisko nie obsluguje lotow miedzynarodowych. ja tez lece na floryde i bezposrednio do tampy nie ma takiego polaczenia a poza tym, q ciagu tygodnia chcesz kupic i bilet i nawet wyleciec, jest szansa ze nei ebdzie juz miejsc a cena spokoujnie moze siegnac 4000, bo j amiesiac temu na fl kupilam za 3500 moja rada: lec do najblizszego biura podrozy i niech ci szukaja jakiegos ajkorzystniejszego lotu i ci i porownasz ceny i zobaczysz czy bardziej ci sie oplaca leciec z wawy czy z berlina ;]
majaoginskiego Napisano 6 Lipca 2006 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2006 Lotnisko Fort Walton Beach jest malym lotniskiem podobnie jak miasteczko, choc wiekszym od Destin. Nie ma bezposredniego lotu do tego miejsca, dlatego ja korzystam zawsze polaczenie - berlin-londyn-atlanta-FWB liniami british airline i delta (berlin-londyn- BA, delta FWB). JEst to najlepsze opcjonalne polaczenie, ktore polecam. Czasami zdarza sie, ze ze wzgledu na zle zjawiska tmosferyczne lot z atlanty do FWB jest odwolany, ale wtedy delta line placi za nocleg. PS. Polecam Sandestin Beach and Golf Resort w DEstin.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.