PicarD Napisano 16 Listopada 2004 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2004 Witam serdecznie, decyduje sie na wyjazd ktory jest organizowany przez biuro BTC (na grodzkiej). Mam zamiar ich jutro odwiedzic w tej sprawie, ciekawi mnie jednak roznorodnosc ofert prac. W moim przypadku (CISCO+MSCE) naprawde fajnie bylo by pracowac w takiej branzy na zachodzie, widze natomiast z ofert ze nie ma specjalnie w czym wybierac. Powiedzcie mi czy wplacone przezemnie pieniadze dla posrednika (BTC) ;w momencie gdy konsul odrzuca moja prosbe o wize - sa stracone? Czy tez, biuro zwraca mi je spowrotem ? Pozdrawiam Uh, bylbym zapomnial - ilu z Was zostalo i jest nadal - nielegalnie po wjezdzie na wize J1 z programu W&T ?
Chomik Napisano 16 Listopada 2004 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2004 Jezeli biuro jest dobre, to znajdziesz takowa informacje w UMOWIE, ktora polecam Ci dokladnie przeczytac... :smt040 Pozdrawiam, DAWID P.S. A co, masz zamiar tez zakombinowac? To moze lepiej, zeby konsul Ci tej wizy nie przyznal... :smt021
PicarD Napisano 16 Listopada 2004 Autor Zgłoś Napisano 16 Listopada 2004 P.S. A co, masz zamiar tez zakombinowac? To moze lepiej, zeby konsul Ci tej wizy nie przyznal... :smt021 Przykro mi bardzo, ale nie to mialem na mysli - blad. Wracajac do tematu, nie wykluczone jest to, ze te pieniadze moga 'przepasc'.
Chomik Napisano 16 Listopada 2004 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2004 Wracajac do tematu, niewykluczone jest to, ze te pieniadze moga 'przepasc'. Z tego co wiem to zawsze w umowie musza sie znalezc odpowiednie klauzule i jestem pewien, ze CZESC pieniedzy jest wowczas oddawana...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.