Skocz do zawartości

Powrot do USA po miesiacu?

zabiq

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam pytanie wlasnie wrocilem z USA po 2 miesiacach pobytu. wrocilem szybciej tylko z przyczyn osobistych. chcialbym tam wrocic po miesiacu lub dwoch? jakie mam szanse na odprawie w usa? mial ktos moze taki przypadek. acha mam 10 letnia wize i bylem tam 1 raz.

Z gory dzieki.

Napisano

teoretycznie Cie nie wpuszcza bo na turystyczna trzeba odczekac chyba 6 miechow miedzy pobytami...ale 8) bylem swiadkiem jak na lotnisku w detroit obywatelka francji ( a jesli sie nie myle jezdza oni na podobnych zasadach tyle ze nie potzrebuja promes ) zostala oczywiscie zatrzymana bo wrocila do usa po 2 miesiacach, a nastepnie ja wpuscili upominajac zeby tak wiecej nie robila :shock: takze widzisz wszystko jest mozliwe :D elo!

Napisano
Mam pytanie wlasnie wrocilem z USA po 2 miesiacach pobytu.

To ci moze dac duuuzzzeeee szanse. Jezeli jestes 1 raz, to masz wize na 6 miechow, prawda?. Jezeli po 2 miesiacach wrociles i po nastepnych 2 znowu lecisz to daje 4 - wtedy jest jeszcze Twoja statra wiza "wazna". Po prostu trzeba spokojnie wytlumaczyc, ze miales pogrzeb kogos bliskiego i musiales przerwac wakacje a teraz zamierzasz je kontynuowac. Nie jestem fachowcem ale amerykanie wiedza, ze podroze o Polski sa kosztowne a to oznacza ze jestes bogaty :D.

Napisano

Teoretycznie to bzdury tu widze.... teoretycznie nie ma czasu jaki musisz byc po za granicami usa zeby przyjechac po raz kolejny mozesz jechac do polski i od razu na lotnisku wsiadac w drugi samolot do usa i leciec... a praktycznie roznie bywa... to zalezy tylko i wylacznie od oficera emigracyjnego jak on zinterpretuje twoj powrot....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...