joshika Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Witam wszystkich!! mam maly problem techniczny, dzisiaj odebralam przesylke z DHL z paszportem i wklejona wiza. Czy oprocz powyzszego cos jeszcze sie dostaje?? Jade na wize Q...Bede wdzieczna za pomoc.. I mam jeszcze jedno pytanie odnosnie sekcji 212, gdzie powinnam szukac tego wpisu... bo na wizie nic nie mam takiego?? chyba ze gdzies jest zakamuflowane, a ja jestem slepa? Juz nie dlugo sunyy florida Pozdrawiam J Link to comment Share on other sites More sharing options...
justiki Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Wpis znajduje sie kolo foto na wizie. Tylko pojawia sie pytanie czy na wizie Q mozna takiego wpisu oczekiwac.... Na wizie J1 jesli nie masz sekcji 212 E widnieje informacja: Bearer is not subject to section 212 (E). Two year rule does not apply. Masz cos takiego na wizie? :?: jesli tak, to nie masz sie czym martwic Gratulacje z powodu otrzymania wizy :!: J. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joshika Posted July 28, 2006 Author Report Share Posted July 28, 2006 hejka, dzieki za odpowiedz, ale obok photo w annotation nie ma nic takiego, poniewaz w petycji ze stanow ja jade za inna osobe to tylko wpisali substituting parti[beeep]nt. .. I wlasnie nie wiem jak sie dowiedziec czy podlegam sekcji 212 czy nie?? Moze pogadamy na gg 8818425 pozdrawiam J Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.