Skocz do zawartości

Pytani o wypozyczenie samochodu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam 22 lat i nie mam karty kredytowej tylko debetowa, czy moge wypozyczyc auto.Widzialem w relkamach, ulotkach ze wypozyczaja od 18 lat i nie potrzebuje katry kredytowej. Ile jest z tego prawdy. No i jak z prawem jazdy.

No i co oznacza "free miles"

Dzieki

Napisano

hej,

Ja ostatnio wypozyczalem samochod na dwie doby. Mam 21 lat i nie wyrobilem przed wyjazdem miedzynarodowego prawa jazdy. Karty kredytowej tez nie posiadam, wystarczyla zwykla karta debetowa z bank of america :D

Free miles oznacza bodajze, ze nie placisz pienaidzy za kazda przejechana mile tylko jezdzisz bez ograniczen po prostu.

Wszystko oczywiscie zalezy od firmy, w niektorych wymagaja 25 lat i karte kredytowa, a w innych nie, ale generalnie nie bedziesz mial problemu z wypozyczeniem samochodu :D

Napisano

Moj maz pracowal w National Rental Car i tam nie akceptuja karty debetowej,tylka kredytowa.Jezeli nie masz 25 lat,to musisz oplacac dodatkowo ubezpieczenie. Wiem ,ze Dollar Rental Car jest bezproblemowy

• 2 tygodnie później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...