splinter84 Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Mam 22 lat i nie mam karty kredytowej tylko debetowa, czy moge wypozyczyc auto.Widzialem w relkamach, ulotkach ze wypozyczaja od 18 lat i nie potrzebuje katry kredytowej. Ile jest z tego prawdy. No i jak z prawem jazdy. No i co oznacza "free miles" Dzieki
meditop21 Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 hej, Ja ostatnio wypozyczalem samochod na dwie doby. Mam 21 lat i nie wyrobilem przed wyjazdem miedzynarodowego prawa jazdy. Karty kredytowej tez nie posiadam, wystarczyla zwykla karta debetowa z bank of america Free miles oznacza bodajze, ze nie placisz pienaidzy za kazda przejechana mile tylko jezdzisz bez ograniczen po prostu. Wszystko oczywiscie zalezy od firmy, w niektorych wymagaja 25 lat i karte kredytowa, a w innych nie, ale generalnie nie bedziesz mial problemu z wypozyczeniem samochodu
ayan Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 Moj maz pracowal w National Rental Car i tam nie akceptuja karty debetowej,tylka kredytowa.Jezeli nie masz 25 lat,to musisz oplacac dodatkowo ubezpieczenie. Wiem ,ze Dollar Rental Car jest bezproblemowy
marcin06 Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Ja moge polecic Enterprise. Zadnych problemow z karta debetowa.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.