?uestion Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Witam! Mam prosbe. Wczoraj moja dziewczyna wyleciała do Stanów z rodzina.Jedyna szansa na to zeby byc tam razem [chociaz przez jakis czas] jest wylot tam za rok na podstawie wizy studenckiej.Ale ja bym chcial wyjechac tam na zielona karte. Czy koniecznie musi odbyc sie losowanie by taka dostac? Czy zlozenie papierow tam w Stanach daje wieksza szanse? W tym roku pisalem mature, wiec dopiero wybieram sie na studia. Prosze o jakies konkretne podpowiedzi...Bardzao zalezy mi na wyjezdzie do Stanow. Pozdrawiam i za odpowiedzi z gory dziekuje!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lu2000 Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Chyba jedyna możliwością dla ciebie będzie wiza turystyczna , gdy zaczniesz studia bedziesz miał jakies szanse. A jeśli chodzi o zielona karte to ktoś musi cie sponsorowac, no i to na pewno potrwa dłużej ni z rok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.