goaliste Napisano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2006 czy ktos wie jaki jest dzienny limit karty debetowej w bank of america? mam zalozone checking account bezplatne lub jakies pare $ do placenia na miesiac... pytalem sie kobiety w banku ale nie mogla mi jednoznacznie odpowiedziec. mowila cos o 300$ na dzien lub 500$. no ale jak przy takich limitach mozna kupic laptopa? czy tez lepszy aparat? mose ktos juz kupowal za kwote wieksza niz 500$?? z gory dzieki za pomoc
Mingan Napisano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2006 ja przy zakladniu konta w BoA dostalem wybor limitu dziennego od 300 do 1500$ wziolem 1000$ ale cos ostatnio kupilem della za 979$ w necie i byly jakies problemy z platnoscia ponowilem zamowienie zobaczymy jak bedzie, mozesz w placowce BoA zmienic dzienny limit pewnie przez telefon sie tez da ale dotarcie telefonicznie do odpowiedniej osoby w banku w moim przypadku bylo bardzi trudne
jok Napisano 11 Września 2006 Zgłoś Napisano 11 Września 2006 limit na wyplaty z ATMu wynosi podobno 700$ dziennie, ja osobiscie w piatek zrobilem zakupy na 850$ (z tego laptop za 630) placac karta i nie bylo najmniejszych problemow, przy wyplacie wiekszej gotowki idz lepiej do okienka, gdzie mila pani wyplaci ci za friko nawet tyle ile masz na koncie
darop Napisano 11 Września 2006 Zgłoś Napisano 11 Września 2006 u mnie jest limit 1500$ na wypłaty z bankomatu lub na tranzakcje a w okienku można wyplacić wszystko
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.