łucja Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Postanowilam wyjechac jako au pair do usa. W zwiazku z tym mam kilka pytan: 1) czy moga w ambasadzie odmowic mi wydania wizy? (np. dlaczego) 2) i czy zeczywiscie musze miec az tyle referencji od niespokrewnionych osob w opiece na dziecmi, jezeli bede miala np. tylko jedna referencje to czy moje szanse na wyjazd spadna? pozdrawiam łucja Link to comment Share on other sites More sharing options...
miles Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Odpowiedz na pierwsze pytanie : MOga ci odmowic wydania promesy ale zazwyczaj na au pair daja wize Odpowiedz na drugie pytanie musisz miec refernecje od dwoch osob u ktorych opiekowalas sie dziecmi ( ale agencje tego wogole nie sprawdzaja wiec mozesz miec jakies lewe ) oraz musisz miec referencje od jakiejs bliskiej osoby ktora cos powie o tobie . OD razu odradzam korzystanie z PROWORKA'U oszukuja ludzi !!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.