traveller Napisano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2006 hej jak tam wasze kampy, pokrywaja sie z waszymi przewidywaniami z przed wyjazdu? planujecie pewnie podroz, gdzie i jak napiszcie cos moze sie gdzies uda spotkac i powymieniac wrazeniami (wschodnie wybrzeze), pozdro
tissaya Napisano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2006 ja planuje podroz z kolezanka z resortu : Denver- Phoenix lot, ptem wypozyczamy auto i zmierzamy do Grand Canion, kilka dni zostajemy, potem Las Vegas, Death Valley, Los Angeles, San Diego i do Phoenix, a potem dwa dni w NYC. ktos sie chce przylaczyc?
traveller Napisano 13 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2006 no hej to znowu ja niestety z tissaya sie nie zgramy, za to ja planuje podroz - boston - niagara falls - buffalo - chicago (chce tam posiedziec kilka dni, zrobic jakas alternatywna fajna wycieczke gdzies w okolicy wielkich jezior, ponoc jest tam pieknie ) - pozniej pensylwania filadelfia - waszyngton i powrot do nyc. zaczynam 26 sierpnia moze sie jakos zgramy albo dopasujemy pozdro
morewka Napisano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2006 hej! ja jestem w Maine.. Potem bede podrozwowac.. Niestety szukacjac pracy! Moj Resort okazal sie wielkim niewypalem... Traktuja nas jak trendowatych niewolnikow, bo amerykanom ktorzy zadaja sie z Polakami grożą, że zwolnia a i placa nam $2h! Pierwszy przystanek to pewnie.. (albo nie) Boston... No chyba, ze ktos mi cos podpowie... Gdzie najlepiej pojechac popracowac, zeby zabrac ze soba jakas kaske do domku.. POZDROWKI!
bart603 Napisano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2006 A podrozuje ktos moze w okolicach po 10 wrzesnia po zachodnim wybrzezu?? Ja 10-13 wrzesnia bede w San Fransisco i jeszcze dwojka osob ze mna. Co dalej... - moze ktos sie przylaczy??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.