Skocz do zawartości

podroz po campie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hej jak tam wasze kampy, pokrywaja sie z waszymi przewidywaniami z przed wyjazdu? planujecie pewnie podroz, gdzie i jak napiszcie cos moze sie gdzies uda spotkac i powymieniac wrazeniami (wschodnie wybrzeze), pozdro

Napisano

ja planuje podroz z kolezanka z resortu :

Denver- Phoenix lot, ptem wypozyczamy auto i zmierzamy do Grand Canion, kilka dni zostajemy, potem Las Vegas, Death Valley, Los Angeles, San Diego i do Phoenix, a potem dwa dni w NYC.

ktos sie chce przylaczyc?

Napisano

no hej to znowu ja niestety z tissaya sie nie zgramy, za to ja planuje podroz - boston - niagara falls - buffalo - chicago (chce tam posiedziec kilka dni, zrobic jakas alternatywna fajna wycieczke gdzies w okolicy wielkich jezior, ponoc jest tam pieknie ) - pozniej pensylwania filadelfia - waszyngton i powrot do nyc. zaczynam 26 sierpnia moze sie jakos zgramy albo dopasujemy pozdro

Napisano

hej! ja jestem w Maine.. Potem bede podrozwowac.. Niestety szukacjac pracy! Moj Resort okazal sie wielkim niewypalem... Traktuja nas jak trendowatych niewolnikow, bo amerykanom ktorzy zadaja sie z Polakami grożą, że zwolnia a i placa nam $2h!

Pierwszy przystanek to pewnie.. (albo nie) Boston... No chyba, ze ktos mi cos podpowie... Gdzie najlepiej pojechac popracowac, zeby zabrac ze soba jakas kaske do domku..

POZDROWKI!

Napisano

A podrozuje ktos moze w okolicach po 10 wrzesnia po zachodnim wybrzezu?? Ja 10-13 wrzesnia bede w San Fransisco i jeszcze dwojka osob ze mna. Co dalej... - moze ktos sie przylaczy?? :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...