Skocz do zawartości

Dylemat z wywozem elektroniki

sigwald

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pakujesz wszystko do bagazu i na Okeciu jedziesz do drzwi "nic do oclenia" i sie niczym nie przejmujesz :D

Jak wracalem to wszystko mialem popakowane w torby i plecaki i bez wahania jechalem do tego wyjscia az tutaj mnie celnik z tylu lapie i tekst "a pan skad wraca" to mu powiedzialem skad taka mala dziura w CA, zapytal sie czy mam cos do oclenia ja powiedzialem ze NIE to sie usmiechnal tylko i pojechalem do wyjscia i nikt nic nie sprawdzal ale po pewnie kwestia szczescia wiec nie masz sie czym przejmowac 8)

Napisano

a macie jakas opcje na sankcje wprowadzone na bagaz podreczny ???

przeciez jak mam wrocic ze swoim kompem - kurcze przeciez nie wloze go do walizki bo to jest 100% pewnosc ze w jednym kawalku go juz nie zobacze :D

Napisano
okecie jest ok, natomiast w gdansku ile razy nie wracalem to zawsze wyciagali ludzi mlodych co z wat'u wracali i szukali (szczegolnie im sie podobaja laptopy).

sluchaj ja wracam domyslnie do Wawy ale z wawy kupuje bilet na samolot do Gdanska czy oni mnie w gdansku ponownie moga skontrolowac? tzn celnicy?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...