Piotr_cx Napisano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2006 Pakujesz wszystko do bagazu i na Okeciu jedziesz do drzwi "nic do oclenia" i sie niczym nie przejmujesz Jak wracalem to wszystko mialem popakowane w torby i plecaki i bez wahania jechalem do tego wyjscia az tutaj mnie celnik z tylu lapie i tekst "a pan skad wraca" to mu powiedzialem skad taka mala dziura w CA, zapytal sie czy mam cos do oclenia ja powiedzialem ze NIE to sie usmiechnal tylko i pojechalem do wyjscia i nikt nic nie sprawdzal ale po pewnie kwestia szczescia wiec nie masz sie czym przejmowac 8)
gabrielangel Napisano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2006 okecie jest ok, natomiast w gdansku ile razy nie wracalem to zawsze wyciagali ludzi mlodych co z wat'u wracali i szukali (szczegolnie im sie podobaja laptopy).
sigwald Napisano 22 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2006 Ja wracam do Katowic, wiec przekonam sie co czas pokaze;) Za 3 tygodnie zdam relacje jak jest w Pyrzowicach.
anyz Napisano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2006 a macie jakas opcje na sankcje wprowadzone na bagaz podreczny ??? przeciez jak mam wrocic ze swoim kompem - kurcze przeciez nie wloze go do walizki bo to jest 100% pewnosc ze w jednym kawalku go juz nie zobacze
aga_wrr Napisano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2006 okecie jest ok Ja mialam na okeciu malo przyjemna przygode z celnikiem: http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...er=asc&start=10 Ale nie slyszalam, zeby komus innemu sie to przytrafilo.
Mingan Napisano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2006 okecie jest ok, natomiast w gdansku ile razy nie wracalem to zawsze wyciagali ludzi mlodych co z wat'u wracali i szukali (szczegolnie im sie podobaja laptopy). sluchaj ja wracam domyslnie do Wawy ale z wawy kupuje bilet na samolot do Gdanska czy oni mnie w gdansku ponownie moga skontrolowac? tzn celnicy?
sigwald Napisano 26 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2006 Wydaje sie to malo prawdopodobne, to lot krajowy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.