Skocz do zawartości

Przesylka elektroniki, snowboardu...

czarny83

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam,

jak to jest z wysylka elektroniki USPS'em

chodzi mi glownie o to czy paczki zawsze dochodza, bo koszty znam

i jak to jest z clem, czy jak wysle lustrzanke cyfrowa, dvd, kamere i jeszcze pare rzeczy to dowala mi clo

czy jak rzeczy beda rozpakowane to nie bedzie problemu?

a kolejne pytanie- jak przewiezc snowboard do Polski, czy moze lepiej go wyslac?

Napisano

Bede mial ten sam dylemat jak przewiezc deche...

Wiec znajoma wziela ja ze soba na poklad jako bagaz podreczny :D...pogadala z obsluga samolotu i pozwolili jej... stewardessa wziela i schowala deche do jakiejs swojej skrytki... musiala cos doplacic cos w okolicach $20 ...

A co do wysylania to ja bylbym bardzo ostrozny ...to jest bardzo delikatny sprzet i kazdy jakis upadek np na krawedz ... moze spowodowac rozwarstwienie deski a wtedy to juz moze sie ona nadawac jedynie do kuchni do krojenia...

Pozdrawiam !!

Napisano
[...] znajoma wziela ja ze soba na poklad jako bagaz podreczny :D...pogadala z obsluga samolotu i pozwolili jej... stewardessa wziela i schowala deche do jakiejs swojej skrytki... [...]

Powierdzam, maja jakies tam swoje skrytki i wiedza gdzie to upchnac.

Poniewaz lecialam KLMem oto linki:

http://www.klm.com/travel/pl_en/travel_inf...age/index.htm#5

SAdze, ze w przypadku innych linii jest podobnie.

[...] kazdy jakis upadek np na krawedz ... moze spowodowac rozwarstwienie deski a wtedy to juz moze sie ona nadawac jedynie do kuchni do krojenia...

Pozdrawiam !!

hyhy :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...