wasiel31 Napisano 5 Września 2006 Zgłoś Napisano 5 Września 2006 byc moze ten temat byl juz poruszany ale dawno tu nie bylem jestem obecnie w usa i chcialbym sie dowiedziec czy wiecie moze jak i czy zmienily sie zasady doczycace przewozu elektroniki a dokladnie mam zamiar przewiesc laptoppa i aparat i nie wiem czy moge wziasc ten sprzet ze seba na poklad czy mam to jakos przewiesc w bagazu pod pokladem jak ktos juz ccos przywizl z usa do polski to napiszcie jak bylo ja lece w usa liniami american airlines do NY i z NY do Wawy jak ktos cos wie to prosze o info
anyz Napisano 6 Września 2006 Zgłoś Napisano 6 Września 2006 wlasnie wracal juz ktos ?? jak jest z tymi ograczeniami bagazu podrecznego bo z tego co czytam w gazetach to troszke juz odpuscili - nie bardzo mi sie usmiecha wrzucac kompa do walizki
canona75 Napisano 9 Września 2006 Zgłoś Napisano 9 Września 2006 Witam!!! ... moja dziewczyna wracala z laptopem, leciala przez Londyn Heathrow. Miała ze soba torbe z laptopem 17" i aparat ktory miala w plecaku, niestety torba z laptopa byla za duza jezeli chodzi o wymiar i musiala zdac na bagaz, to samo musial zrobic z plecakiem bo niestety nie mozna miec wiecej niz jeden bagaz podreczny . Takze wracala z laptopem na kolanach w worku foliowym (ktory dala jej pani na lotnisku) i aparatem. Ale tylko w Londynie miala takie problemy w Orlando i Chicago juz nie. Pozdrawiam
anyz Napisano 10 Września 2006 Zgłoś Napisano 10 Września 2006 dzieki za odpowiedz czyli spokojnie mozna jechac z kompem -dzieki bogu juz sie uspokoilo
darop Napisano 11 Września 2006 Zgłoś Napisano 11 Września 2006 kumpela wracała 18 sierpnia czyli w okresie kiedy było głośno o próbach zamachów, wiozła laptopa i kamere i nie było zadnych problemów, niedawno wracali znajomi z całą masą elektroniki i też nie mieli problemów
palmofon Napisano 11 Września 2006 Zgłoś Napisano 11 Września 2006 Nie ma problemu. Ja wracalem z Newark wczoraj (10.09) i mialem ze soba na pokladzie cyfrowke i komorke. Luedzie procz tego mieli ze soba iPody, laptopy i nie bylo problemu. Jedyne ograniczenie jakie bylo to wnoszenie napojow na poklad
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.