gigi Napisano 16 Września 2006 Zgłoś Napisano 16 Września 2006 Witam serdecznie mam do Was pytanie, mam nadzieje, ze moze ktos przypadkowo bedzie wiedzial odpowiedz, bo mial podobna sytuacje. Otoz mam ciocie w usa, kt chcialaby wystapic o zielona karte dla mnie. jednak nasze pokrewienstwo nie jest zbyt bliskie, poniewaz jest to kuzynka mojej mamy, a podobno tylko dla rodzicow i rodzenstwa mozna wystapic o zielona karte. czy mimo wszystko mozna by bylo z prawnikiem sprobowac powalczyc o green card? jezli ktos byl w podobnej sytuacji i moglby podzielic sie jakimis wskazowkami, bylabym bardzo wdzieczna. Pozdrawiam
Jim Beam Napisano 17 Września 2006 Zgłoś Napisano 17 Września 2006 Zapewne znajdzie sie sporo "prawnikow" gotowych podjac sie "powalczenia" o GC, by po miesiacach (latach) i wydanych tysiacach $$ stwierdzic ze niestety nie wyszlo. Z opisu twojej sytuacji wynika ze macie ZERO szans. poczytaj sobie: http://www.prawoimigracyjneusa.com/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.