gigi Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 Witam serdecznie mam do Was pytanie, mam nadzieje, ze moze ktos przypadkowo bedzie wiedzial odpowiedz, bo mial podobna sytuacje. Otoz mam ciocie w usa, kt chcialaby wystapic o zielona karte dla mnie. jednak nasze pokrewienstwo nie jest zbyt bliskie, poniewaz jest to kuzynka mojej mamy, a podobno tylko dla rodzicow i rodzenstwa mozna wystapic o zielona karte. czy mimo wszystko mozna by bylo z prawnikiem sprobowac powalczyc o green card? jezli ktos byl w podobnej sytuacji i moglby podzielic sie jakimis wskazowkami, bylabym bardzo wdzieczna. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim Beam Posted September 17, 2006 Report Share Posted September 17, 2006 Zapewne znajdzie sie sporo "prawnikow" gotowych podjac sie "powalczenia" o GC, by po miesiacach (latach) i wydanych tysiacach $$ stwierdzic ze niestety nie wyszlo. Z opisu twojej sytuacji wynika ze macie ZERO szans. poczytaj sobie: http://www.prawoimigracyjneusa.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
widlek Posted September 17, 2006 Report Share Posted September 17, 2006 tez uwazam ze bardzo male szanse... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpbc Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 Szanse są ok 0% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.