karus Napisano 3 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2006 Chociaz pracowac tak jak na WAT bym nie mogla, chyba mam za duze ambicje, a zdaje sobie sprawe, ze znalezienie pracy w zawodzie, troche bardziej ambitnej niz praca w kasynie byloby bardzo trudne... I chociaz ryczalam jak bobr wracajac tutaj, i do tej pory nie moge sie przestawic to chyba jednak wybiore Polske, bo tutaj jak sie ma troche kasy mozna zyc na naprawde wysokim poziomie... Nie chcialem tu niczego dopisywac, nie chcialem wycinac, chcialem skopiowac, abyscie przeczytali to dwa razy. Madre slowa... madre slowa, tez mam taki poglad, dzis jestem drugi dzien w Polsce i troszke trudno mi sie odnalezc, ameryke bede zawsze milo wspominal i mam nadzieje ze jeszcze bedzie mi pisane kiedys zobaczyc ten kraj pozdro
Szeli Napisano 3 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2006 Ja już od prawie 2 tygodni jestem w Polsce... był to już moj 3 wyjazd na W&T i w sumie za kazdym razem lepszy od poprzedniego ale to normalne bo doświadczenie procentuje - w USA mam duzo znajomych; zarówno polaków na GC jak i amerykanów; w tym roku miałem 2 prace, kupiłem sobie samochód, duzo zarobiłem i duzo wydałem... i mysle lub nawet jestem pewien, ze szykuje sie powrót do USA w 2007... polecam kazdemu najlepszą szkole zycia... 8)
Mingan Napisano 3 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2006 podpisuje sie pod postem wyżej dla mnie każdy kolejny wyjazd to robienie czegoś nowego pujście na większą nie zależność no i nowy bagarz doświadczeń, pozatym jak spogląda się za okno i widzi się śnieg a miesiąc temu leżało się na plaży w santa barbara to się dopiero zaczyna tęsknić
Hania Napisano 3 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2006 Dla mnie to tez 3 wyjazd, ale co do powrotu po raz 4 w nastepne wakacje mam mieszane uczucia-z jednej strony w USA fajnie, latwie i szybkie pieniadze, egzotyczne krajobrazy, a z drugiej strony chyba w koncu raz od dluzszego czasu chcialabym spedzic wakacje w PL, pobyczyc sie troche, skoczyc gdzies w Europe, moze w Tatry czy nad Baltyk... hmmm... choc niewykluczone, ze jeszcze 2-3 miesiace i znow zapusci mi sie tesknota za USA ...
Jarek1122 Napisano 3 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2006 Dla mnie to tez 3 wyjazd, ale co do powrotu po raz 4 w nastepne wakacje mam mieszane uczucia-z jednej strony w USA fajnie, latwie i szybkie pieniadze, egzotyczne krajobrazy, a z drugiej strony chyba w koncu raz od dluzszego czasu chcialabym spedzic wakacje w PL, pobyczyc sie troche, skoczyc gdzies w Europe, moze w Tatry czy nad Baltyk... hmmm... choc niewykluczone, ze jeszcze 2-3 miesiace i znow zapusci mi sie tesknota za USA ... Dokładnie tak samo myśle. Pozdrawiam Hania.
gabrielangel Napisano 6 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2006 a ja wlasnie pierwszy raz od ponad 4 lat ( cztery WAT'y pod rzad ) spedzilem wiekszosc wakacji w polsce ( w usa tylko we wrzesniu bylem ) i musze powiedziec ze wiele sie zmienilo na lepsze. polecam trojmiasto, jak zwykle, a w szczegolnosci sopot - jedno z najlepszych miast do imprezowania
Mingan Napisano 6 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2006 a ja wlasnie pierwszy raz od ponad 4 lat ( cztery WAT'y pod rzad ) spedzilem wiekszosc wakacji w polsce ( w usa tylko we wrzesniu bylem ) i musze powiedziec ze wiele sie zmienilo na lepsze. polecam trojmiasto, jak zwykle, a w szczegolnosci sopot - jedno z najlepszych miast do imprezowania właśnie tego mi brakuje od dwóch lat na WAT i nie widziałem swojego miasta w lato kiedy to naprawdę jest [beeep] imprezy na plaży wszystko!
lorkendtrawel Napisano 6 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2006 A ja polecam lekture mojego zablokowanego (czytaj: ocenzurowanego w ekspresowym tempie - watek byl rozpoczety w piatek wieczorem, a w poniedzialek w poludnie juz go cenzura dopadla) dzieki zabieganiom (czytaj donosom) szanownych forumowiczow watku pt. "Dlaczego nie warto jechac na work and travel", gdzie przedstawiam niewygodne dla wielu ludzi fakty zwiazane z tym programem.
anyz Napisano 6 Listopada 2006 Autor Zgłoś Napisano 6 Listopada 2006 ja go przesledzilem wiesz co masz duzo prawdy w tm co piszesz ,ale ja pojechalem na worka po raz ostatni i mimo ze poczatki nie byly latwe bo BTC wystawilo mnie pieknie - za co jeszcze do dzis im "dziekuje" swoje zobaczylem i swoje zarobilem - bo w tym roku pojechalem po kase i musze ci powiedziec ze bylo tego wiecej niz 10tys ,ale to wszystko dzieki starym znajomym , bo gdyby nie oni musialbym sie ewakuowac do rodziny a wiadomo jak czasem z nia jest ... pamietaj rowniez ze forum to forum a zycie to nie to samo. mnie z jednego forum wyrzucono gdyz moderatorzy wciskali kit ludziom i mniedzyinnymi mi - wtorek wiesz o czym mowie , kilka tygodni zajzalem tam i zobaczylem ze sytuacja sie nie zmienila - przykra sprawa no coz . wyjazd tak daleko zawsze musisz przemyslec samemu nie patrzac co mowia inni i co pisza na forum ...poprostu mysl sam rada ode mnie nie sugeruj sie forum bo sie zawiedziesz wylapuj tylko dobre rady jesli umiesz pozdrawiam serdecznie
Flame of Udun Napisano 6 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2006 Bardzo prosze nie wznawiac dyskusji ""Dlaczego nie warto jechac na work and travel". Watek zostal zamkniety bo ewidentnie nie potraficie prowadzic dyskusji na ten temat bez inwektyw (a nie "przez" cenzure czego dowodzi fakt ze watek istnieje i nie zostal zamkniety po pierwszych postach). Jesli ktos ma ochote pogadac na ten temat z lorkendtrawel prosze to robic przez PW, inaczej ryzykuje bana.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.