dixi31 Posted November 30, 2004 Report Share Posted November 30, 2004 WITAM!! By3em teraz tz:29-11-2004 o wize turystyczna mia3e zaprosznie i tak dalej ale mi odmówiono !! prowadze swoją firme mam nieruchomoś,auto,ale nie mia3em tych odokumentów o nieruchomosci i aucie !! wydaje mie sie ze jakbym mia3 te dokumenty to cos by z tego by3o tak wywniskowa3em z rozmowy z konsulem!! nie wiedzia3em ze trzeba wziąśa te dokumenty !! tym bardziej ze ja naprawde chcia3em jechac tam tylko na świeta do rodziny a on mi nie uwierzy3! chcia3bym sie teraz kogos doradzia czy moge teraz za tydzien lub dwa iśc znowu sie staraa o wize ???? dziekuje z góry pozdrawiam!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame of Udun Posted December 1, 2004 Report Share Posted December 1, 2004 WITAM!! By3em teraz tz:29-11-2004 o wize turystyczna mia3e zaprosznie i tak dalej ale mi odmówiono !! prowadze swoją firme mam nieruchomoś,auto,ale nie mia3em tych odokumentów o nieruchomosci i aucie !! wydaje mie sie ze jakbym mia3 te dokumenty to cos by z tego by3o tak wywniskowa3em z rozmowy z konsulem!! nie wiedzia3em ze trzeba wziąśa te dokumenty !! tym bardziej ze ja naprawde chcia3em jechac tam tylko na świeta do rodziny a on mi nie uwierzy3! chcia3bym sie teraz kogos doradzia czy moge teraz za tydzien lub dwa iśc znowu sie staraa o wize ???? dziekuje z góry pozdrawiam!!! mozesz sie starac codziennie. jednak duzych szans nie masz nawet z tymi dokumentami... F Link to comment Share on other sites More sharing options...
california855 Posted December 4, 2004 Report Share Posted December 4, 2004 A tak na przyszlosc... ZAWSZE jak idziesz cos zalatwiac to jak mozesz to popieraj swoje slowa dokumentami. Moglbys powiedziec, ze masz w domu slonia.. myslisz, ze by Ci uwierzyl? Tak ze na przyszlosc zglaszaj sie przygotowany. Good luck. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.