leszek Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Pytanko jesli mam I-94 na pol roku i powiedzmy w tym czasie wyjade na 3 dni do Meksyku,to czy I-94 dostane nowe przy powrotnym wjezdzie do US ,bo obecne musze oddac przy wyjezdie z US? Moze dostane zezwolenie znowu na pol roku...?
ana Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Przede wszystkim sprawdź, czy masz promesę wielokrotnego wjazdu (M).
mpbc Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Jechaliśmy do Meksyku (Baha California) na 2 dni, granica do Meksyku - wolny wjazd - nawet nie zwolniliśmy, jedna z osób była na turystycznej i wcale nie oddała świstka. 2 dni później zero problemów, na granicy tylko obejrzał iż ma ten świstek i wpuścił bez pytania.
galopujący słoń Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 przy krótkich wyjazdach do meksyku, I-94 zostaje to same - nie ma kontroli paszportowej zresztą. Jeżeli chcesz mieć nowe, musisz się udać do Immigration na granicy i powiedzieć, że udajesz się na dalszą wycieczkę do meksyku np. do stolicy i wtedy zabierają druk i dostaniesz pieczątkę też od meksykanów.
sigwald Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Ja nie mialem żadnego problemu. Po powrocie z Meksyku do USA urzędnik spytał mnie kiedy wracam do Polski.
sigwald Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Sorry, błąd, ja byłem na turystycznej!
kamaz Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 No a w razie problemów to z meksykanami przez zielona granice, podobno niezapomniane wrażenia gwarantowane swego rodzaju sport ekstremalny
piotrrrrr Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 a co sie stanie gdy urzednik nie wpusci Cie do stanow, np. sprawdzi ze 2 lata temu przesiedziales wize? Zostawia Cie na granicy? areszt? Z gory dziekuje za odpowiedz!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.