Skocz do zawartości

NYC

mel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ok,no wiec rozpoczynam nowy temat.

kto z was jedzie w tym roku "na turystycznej"(na tak zwana w3asną reke)?

gdzie sie wybieracie?jakies doświadczenia,rady?

ja jak zwykle do "mojego"kochanego nowego jorku.?yc nie umierac.niestety w tym roku troche pó1no,bo na poczatku lipca wiec z praca moze byc ciezko.ale chyba bedzie dobrze,nie?

ktos sie do3acza?

pozdrawiam

Napisano

Witam

W ubieg3ym roku by3em w NYC pojecha3e na w3asną reke mieszka3em u znajomych przez miesiąc niestety nie znalaz3em pracy. Jestem zainteresowany wyjazdem w tym roku mog e wyruszya w pierwszych dniach czerwca. Pozna3em w ubieg3ym roku pare ciekawych osób i wiem, ?e warto wyjechac są takie gazety jak ABC i wiele innych polskich wydawanych w NY w których mo?na znaleśa ciekawą prace. pozatym chetnie sie do kogos przy3acze na okreslonych warunkach

• 1 miesiąc później...
Napisano

Cześa daniel.t ja wybieram sie do NYC w czerwcu w ubieg3ym roku spedzi3em tam ca3e wakacje, w tym roku niestety musze liczya na pomoc innych poniewaz nie mam gdzie sie zatrzymac i jak narazie nie mam pracy ale z tego co zauwazy3em w ugieg3ym roku z tym nie ma problemu chyba ze Ty masz juz jakies konkretne plany. Jestem zainteresowany przy3ączeniem sie

Napisano

hejka :lol:

ja tez z checią przy3ącze sie do grupki osób wybierającej sie do NYC :lol:

nie mam pracy ani mieszkania, ale myśle, ?e wspólnymi si3ami da sie wszystko za3atwia :o pozdrawiam, martucha

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...