Martusia Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Witam chcialabym sie dowiedziec czy zna ktos moze opinie na temat programu student adventure czytalam ich propozycje i maja odsc sporo do wyboru dobrych prac w szczegolnosci w kasynie co mnie najbardziej interesuje.Chce sie wybrac pierwszy raz na program work&travel w nastepne wakacje wraz z koleznaka lecz za badzo nie wiemy jaki wybracprogram jest ich tak wiele.Spodobaly mi sie propozycje pracy wlasnie z tego programu lecz bardzo bym chciala poznac opinie na ten temat moze ktos z Was byl?Bylam juz w Stanach dwa razy z programem Camp America lecz teraz chcialabym sprobowac czegos innego prszoe rowniez o kontakt na moje gg oto numer 3436788 pozd Marta :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame of Udun Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Student Adventure Society: http://www.usa.info.pl/baza_search.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlik Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 Witaj !! Skoro byłaś na campie, to może warto by było wyjechać na Work Independent?? Znasz już troche Stany i wiesz że znaleźć pracę nie jest trudno. A w programie Work Expierience możesz znaleźć fajną pracę sama przez Internet i nie ma znaczenia, co to za robota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.