lactis Napisano 14 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2006 Ja z kolei bym Ci odradzał greenpoint; no chyba że bardzo chcesz zobaczyć ludz którym życie sięnie udało:-( Ale jak jużbedziesz na greenpoit jechał linia G to proponuje wysiaśćna metropolitan a stamtad podjechać "L"ką na stację bedford. Jeszcze tylu hipstrips w życiu nie widziałeś 8)
RoLvEr Napisano 19 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2006 Zainstaluj sobie Messangera i poznaj nowych ludzi. Jestem pewien, że sporo ludzi z NYC ma ten komunikator w domku...
jagoda84 Napisano 28 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2006 do polski wracam za 5 lat jak sie dorobie a w nyc dalej nie mam co robic to jak zamierzasz tam byc 5 lat to ja chetnie sie z toba tam spotkam tylko jak tam dotre czyli kolo marca- bede tam sama wiec przydalby mi sie przewodnik itp:)(7779163)
bigguy Napisano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2006 dobra rada pojedz na taimskler a potem to pusc baka, [beeep]nij sie w glowe mlotkiem i obkrec 5 razy dookola wlasnej osi a potem moze zrozumiesz co ty tak wlasciwie robisz w ny?
miles Napisano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2006 bigguy lepiej zastanow sie nad tym co piszesz.
Flame of Udun Napisano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2006 dobra rada pojedz na taimskler a potem to pusc baka, [beeep]nij sie w glowe mlotkiem i obkrec 5 razy dookola wlasnej osi a potem moze zrozumiesz co ty tak wlasciwie robisz w ny? jezus nie wiem skad tacy sie biora..... jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia lepiej nic nie pisz.
equaitable Napisano 20 Września 2011 Zgłoś Napisano 20 Września 2011 Ten cały bigh*j chyba ma uraz do NY w każdym poście w którym jest pogadanka o tym właśnie mieśćie wylewa swoją żółć f*** you
Joanna30 Napisano 20 Września 2011 Zgłoś Napisano 20 Września 2011 Ten cały bigh*j chyba ma uraz do NY w każdym poście w którym jest pogadanka o tym właśnie mieśćie wylewa swoją żółć f*** you I żeby to stwierdzić, to aż trzeba było odkopać temat sprzed pięciu lat
equaitable Napisano 21 Września 2011 Zgłoś Napisano 21 Września 2011 I żeby to stwierdzić, to aż trzeba było odkopać temat sprzed pięciu lat Tak właśnie tak , żeby się upewnić musiałem trochę poszperać i poszukać tu i tam ;p
hitme Napisano 24 Września 2011 Zgłoś Napisano 24 Września 2011 no własnie mineło 5 lat ciekawe czy autor wrocił do Polski i czy sie dorobił i najwazniejsze czy dalej nikogo nie poznal hehe
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.