jackoski Napisano 2 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2006 czesc !!!!!! Poszukuje dobrej agenci w Birmingham zeby znalejsc szybko dobra 8) 8) prace bylem juz w kilku a wlsciwie w 2 ale nie wiem czy sa takie dobre pracowalem przez chwile (2 tygodnie) w fabryce Jaguara ale praca sie skonczyla szukam bardziej pracy na minimum 3 miesiace a te agencje wysylaja mnie na takie prace dorywcze dzieki za wszelkie info !!!! pozdrawiam
bartek_kasia Napisano 3 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2006 Zgubne szukanie pracy przez agencje. Najczesciej maja prace dorywcze albo warunki ktore malo kto spelnia. Wyjedz do innego miasta i zobaczysz ile jest ogloszen. Pozdrawiam
jackoski Napisano 3 Listopada 2006 Autor Zgłoś Napisano 3 Listopada 2006 wsumie to juz zalatwilem 8) 8) 8) ale nie przez agencje naszczescie bo ta faktycznie co tydzien dawala inna i gdzie indziej nie szlo nigdzie mieszkania wynajac teraz mam i zobaczymy mam nadzieje ze bedzie fajnie przeciesz nie mam zamiaru siedziec tam cale zycie heheheheh 8)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.