jackoski Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 czesc !!!!!! Poszukuje dobrej agenci w Birmingham zeby znalejsc szybko dobra 8) 8) prace bylem juz w kilku a wlsciwie w 2 ale nie wiem czy sa takie dobre pracowalem przez chwile (2 tygodnie) w fabryce Jaguara ale praca sie skonczyla szukam bardziej pracy na minimum 3 miesiace a te agencje wysylaja mnie na takie prace dorywcze dzieki za wszelkie info !!!! pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek_kasia Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Zgubne szukanie pracy przez agencje. Najczesciej maja prace dorywcze albo warunki ktore malo kto spelnia. Wyjedz do innego miasta i zobaczysz ile jest ogloszen. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackoski Posted November 3, 2006 Author Report Share Posted November 3, 2006 wsumie to juz zalatwilem 8) 8) 8) ale nie przez agencje naszczescie bo ta faktycznie co tydzien dawala inna i gdzie indziej nie szlo nigdzie mieszkania wynajac teraz mam i zobaczymy mam nadzieje ze bedzie fajnie przeciesz nie mam zamiaru siedziec tam cale zycie heheheheh 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.