Rambo Napisano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 WYTŁUMACZCIE MI, DLACZEGO LUBICIE SIEDZIEĆ W G.Ó.W.N.I.E ? PCHACIE SIĘ DO AMERYKI, A PRZECIEŻ TAM GAWNO JEST. SZMIRA , TANDETA I SZAJS. ZUPEŁNIE WAS NIE ROZUMIEM !!! DLACZEGO JESTEŚCIE TAK ZAKŁAMANI I SAMI SOBIE KŁAMIECIE , ŻE WAM TAM DOBRZE ? PRZECIEŻ NIKT, KTO TAM BYŁ, JUŻ W TO NIE UWIERZY. PRZECIEŻ SAMI DOBRZE WIECIE, ŻE SIEDZICIE PO USZY W G.Ó.W.N.I.E I CHCIELIBYŚCIE WRÓCIĆ, TYLKO ALBO: 1) NIE MACIE GDZIE , 2) ALBO Z CZYM, 3) ALBO DO KOGO, 4) ALBO WAM WSTYD, 5) ALBO WSZYSTKO NA RAZ. PYTAM POWAżNIE. BO ZA CHINY NIE ROZUMIEM. DLACZEGO ? http://chicago2001.republika.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magda&ryan Napisano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 ups...depresja, no ale cóż pogoda jesienna co do tego sprzyja... moja rada jest taka żebyś poprawił swoje samopoczucie, a zamartwianiem sie o innych (ktorzy lubia stany/ nie lubia) nie zaśniecaj sobie głowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flame of Udun Napisano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 1) Prosze bez samych duzych liter w tytule.. 2) Nie wiem czy ten watek czemus sluzy ale narazie go zostawie tutaj... spam bedzie kasowany.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mingan Napisano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 temat jest prowokacją , temat wielokrotnie poruszany a z ignorantami nie warto dyskutować ja bym skasował topic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rambo Napisano 3 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 A co to jest prowokacja ? Mingan - jak tam Ci w raju ? :arrow: http://chicago2001.republika.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mingan Napisano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 [beeep], Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rambo Napisano 3 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 W czym i w jaki sposób wasze życie w Ameryce jest lepsze? Co macie w Ameryce , a nie mogliście mieć w PL ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tissaya Napisano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 zycie w POlsce tak samo jak w Ameryce ma swoje plusy i minusy. nikt nie powiedzial ze w Ameryce to samo złoto płynie kanałami.. albo jestes tak zgorzkniały,albo nigdy tam nie byłeś i nie masz pojęcia o czym piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magnum Napisano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Latwiej znalezc prace ktora lubisz i dobrze platna a wiec latwiej zdobyc pieniadze. To jeden argument finansowy. Ludzie maja inne nastawienie do swiata. To juz dwa. Ile chcesz wiecej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miles Napisano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Rambo a jak tam jest w Australia ja nie wiem jak ty mozesz siedziec tam?? Nie no po prostu nie rozumiem tego powiedz mi DLACZEGO??? NO POWIEDZ??? DLACZEGOOOOOO Ale zadziwil mnie ten twoj post zwiedziles stany ze tam opowiadasz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.