Rambo Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 WYTŁUMACZCIE MI, DLACZEGO LUBICIE SIEDZIEĆ W G.Ó.W.N.I.E ? PCHACIE SIĘ DO AMERYKI, A PRZECIEŻ TAM GAWNO JEST. SZMIRA , TANDETA I SZAJS. ZUPEŁNIE WAS NIE ROZUMIEM !!! DLACZEGO JESTEŚCIE TAK ZAKŁAMANI I SAMI SOBIE KŁAMIECIE , ŻE WAM TAM DOBRZE ? PRZECIEŻ NIKT, KTO TAM BYŁ, JUŻ W TO NIE UWIERZY. PRZECIEŻ SAMI DOBRZE WIECIE, ŻE SIEDZICIE PO USZY W G.Ó.W.N.I.E I CHCIELIBYŚCIE WRÓCIĆ, TYLKO ALBO: 1) NIE MACIE GDZIE , 2) ALBO Z CZYM, 3) ALBO DO KOGO, 4) ALBO WAM WSTYD, 5) ALBO WSZYSTKO NA RAZ. PYTAM POWAżNIE. BO ZA CHINY NIE ROZUMIEM. DLACZEGO ? http://chicago2001.republika.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
magda&ryan Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 ups...depresja, no ale cóż pogoda jesienna co do tego sprzyja... moja rada jest taka żebyś poprawił swoje samopoczucie, a zamartwianiem sie o innych (ktorzy lubia stany/ nie lubia) nie zaśniecaj sobie głowy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame of Udun Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 1) Prosze bez samych duzych liter w tytule.. 2) Nie wiem czy ten watek czemus sluzy ale narazie go zostawie tutaj... spam bedzie kasowany.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingan Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 temat jest prowokacją , temat wielokrotnie poruszany a z ignorantami nie warto dyskutować ja bym skasował topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambo Posted November 3, 2006 Author Report Share Posted November 3, 2006 A co to jest prowokacja ? Mingan - jak tam Ci w raju ? :arrow: http://chicago2001.republika.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingan Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 [beeep], Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambo Posted November 3, 2006 Author Report Share Posted November 3, 2006 W czym i w jaki sposób wasze życie w Ameryce jest lepsze? Co macie w Ameryce , a nie mogliście mieć w PL ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tissaya Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 zycie w POlsce tak samo jak w Ameryce ma swoje plusy i minusy. nikt nie powiedzial ze w Ameryce to samo złoto płynie kanałami.. albo jestes tak zgorzkniały,albo nigdy tam nie byłeś i nie masz pojęcia o czym piszesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnum Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Latwiej znalezc prace ktora lubisz i dobrze platna a wiec latwiej zdobyc pieniadze. To jeden argument finansowy. Ludzie maja inne nastawienie do swiata. To juz dwa. Ile chcesz wiecej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miles Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Rambo a jak tam jest w Australia ja nie wiem jak ty mozesz siedziec tam?? Nie no po prostu nie rozumiem tego powiedz mi DLACZEGO??? NO POWIEDZ??? DLACZEGOOOOOO Ale zadziwil mnie ten twoj post zwiedziles stany ze tam opowiadasz?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.