Kasper2001 Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Czesc chciałbym się zapytac czy ma ktos z was do zaoferownia jakies kontrakty albo oferty pracy ciekawe bo na tych targach pracy nic specjalnego nie ma a przy okazji ktoas z was cos ma w za nadrzu pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayane Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Hej No na targach pracy to rzeczywiscie nie ma nic ciekawego.. i zdecydowanie nie polecam jakichkolwiek parkow rozrywki etc Anyways, w zeszlym roku bylam na W&T w Rehoboth Beach, DE. Turystyczna miejscowsc nad samiutkim oceanem z MNOSTWEM sklepow ( outletow konkretnie). W Rehoboth bylo strasznie duzo ludzi z calego swiata, w tym troche Polakow My kontrakty mielismy zalatwiane przez takiego kolesia, ale niestety nie mam z nim juz kontaktu.. http://www.tangeroutlet.com/centers/index....html?center=REH Tu sa oferty pracy w tych outletach, aczkolwiek jest tam jeszcze sporo hoteli czy knajp! Zdecydowanie polecam to miejsce Jak masz jakies pytania to pisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasper2001 Posted November 4, 2006 Author Report Share Posted November 4, 2006 A w przyszłym roku gdzie się wybierasz gdzieś ?? A w tych outletach dobre zarobki czy takie sobie ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayane Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Heh jakbym mogla jeszcze na łorka jechac to bym pojechala na pewno znow tam! i nie tylko ja niestety juz jestem po studiach .. wiec sie na ten program juz nie nadaje ale jade do USA tak czy siak, za tydzien A zarobki to minimum wage jest ok. 7-8 $. No nie jest to duzo, ale najlepiej zalatwic sobie dwie prace! ( jak zawsze na kazdym łorku w sumie... ). Pracy jest duzo, szczegolnie na poczatku, zanim zjedzie sie wiara z calego swiata! mozna przebierac. Ja bym ci radzila zalapac sie do jakiejs knajpy czy restauracji jako kelner. Wtedy zarobisz najlepiej, a druga prace bedziesz traktowal jako kieszonkowe wszyscy ktorych znalam mieli po dwie czy trzy prace, a pracodawcy byli na tyle mili ze mozna bylo sobie ustawiac grafik W outletach sa duze znizki dla pracownikow, do 40 % na wszystko plus w stanie Delaware nie ma taxow.. co jest super bo placisz tyle ile jest na metce czy na rachunku a nie ze ci doliczaja iles tam jeszcze procent wiec stan jest tani Ja polecam to miejsce, ocean pod nosem.. mmm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasper2001 Posted November 4, 2006 Author Report Share Posted November 4, 2006 To jak bedziesz w stanach to mogła byś załatwic jakies kontrakty oczywiscie nic za darmo pomyslisz nad tym ????????/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLOPS Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Hej, Mam pytanie do Mayane: na jakim lotnisku wysiadla/eś i czym póxniej dojechać można do Rehoboth ? Zainteresował mnie twoj post i szukam tam tez czegos - jade po raz drogi i chce tym razem jechac tylko na zarobek, tam gdzie są male wydatki na życie... dzięki z odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayane Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Kasper2001-> no mogłabym pomyslec zastanowie sie w kazdym badz razie mozna probowac przeciez samemu cos zalatwic! Duzo internationali zatrudnia Nike Factory np. I naprawde cale mnostwo innych miejsc. Obserwujcie np. stronkę www.indeed.com. Tu jest sporo ofert z Rehoboth Beach, albo internetowe wydanie miejscowej gazety http://www.capegazette.com/pages/hclassdis...lpwant_a-c.html z ofertami pracy rowniez. Rehoboth Beach jest miejscem 'szalenczych zakupowych wypadow do tax-free outletow' ludzi z Waszyngtonu, NYC czy Philly. Rocznie przewijaja sie tam miliony zakupomaniakow Jak nie Rehoboth Beach to podobno w Ocean City,MD tez jest rewelacyjnie jesli chodzi o łork KLOPS -> lot do NYC, JFK. Pozniej Greyhoundem z przesiadka w Philly. Czyli jakies 5 godzin chyba z NYC do Reho. Ale z Waszyngtonu czy Philly jest blizej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasper2001 Posted November 5, 2006 Author Report Share Posted November 5, 2006 Dziękuje za info jestem wdzieczny a zostawila bys moze jakis kontakcik do Ciebie ????????/:D . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayane Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 mayane82@o2.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
rehoboth Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Rehoboth Beach jest miejscem 'szalenczych zakupowych wypadow do tax-free outletow' ludzi z Waszyngtonu, NYC czy Philly. Rocznie przewijaja sie tam miliony zakupomaniakow taaa ceny w rehoboth outlets to jest to - przy obecnym kursie $ nic tylko wsiadac w samolot i leciec na pare dni w czasie przecen cos czuje ze tak zrobie za rok niech tylko jeszcze dojdzie do 2,5 pln za 1 USD to lece i zaczynam od banana republic ;-) Jak nie Rehoboth Beach to podobno w Ocean City,MD tez jest rewelacyjnie jesli chodzi o łork tutaj nie moge sie zgodzic, chyba ze nastapily jakies znaczne zmiany. ocean city bylo fajne dla W&T maniakow przed 2004 rokiem. od tego czasu mowi sie o ocean city jako russian summer capitol - ludzi z tego pieknego kraju sa tam tysiace i to nie tylko w okresie letnim - jest ich pelno juz na stale badz na nielegalu. rehoboth ostalo sie jeszcze jako tako dostepne aczkolwiek rosyjski slychac tez czesto i gesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.