noki Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 j/w Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorin Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 dziewczyna którą znałem pracowałą jako pit clerk w foxie na ubiegłych wakacjach, praca wybitnie niemęcząca i nudna, siedzi sie w picie (grupa stołów do gry) i coś tam pisze , przeważnie nic, to jest pozycja na której wybitnie nic sie nie robi i znałem tylko jedna osobe co na niej pracowała, wogóle bardzo mało osób było pit clerkami a w foxie wybitnie mało jest pit clerków (w mohiganie gdzie ja pracowalem bylo ich wiecej), oczywiscie tak jak niemal wszyscy miala 0 nadgodzin wiec wyjazd jej się nie zwrocił ale praca o.k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Jesli chodzi o pozycję pit clerka to nie polecam, znam kilka osób, które tak pracowały i nie byli zbytnio zadowoleni, lub rezygnowali po kilku dniach, może nie jest trudna ale słabo płatna tzn pozbawiona tipów, nudna i ogólnie jeśli nie masz drugiej pracy to nie wyjdziesz na swoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.