Magda1234 Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Witam, W tym tygodniu jestem umówiona na rozmowę w Konsulacie w Krakowie.Bardzo proszę o pomoc w następujących kwestiach: 1. najlepiej jest być jak wcześnie przed umówioną godziną rozmowy? co z rzeczami typu np. telefon komórkowy- czy w konsulacie jest jakiś depozyt takich rzeczy( dodam, że nie jestem z krakowa i tel. jest mi niezbędny); 2. poza tym jakich pytań mogę się spodziewać na rozmowie ( jestem osobą pracującą - chcę pojechać do znajomych wyłącznie na okres świąt) a może ktoś z Was mógłby podzielić się swoimi opiniami na temat rozmowy? Z góry dziękuję za wszelką pomoc!!![/url] Link to comment Share on other sites More sharing options...
gocharynka Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magda1234 Posted November 17, 2006 Author Report Share Posted November 17, 2006 Dziękuję za informacje:) pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.