Jump to content

Kto zna dobre i sprawdzone biura wroclawskie????

Recommended Posts

polecam BTC w palacyku 2 pietro. sprawdzona firma i swietne oferty pracy

Ten watek jest wyraznym dowodem na to, ze mialem racje mowiac ze osoby wypowadajace sie na tym forum sa powiazane z biurami :shock: (za co zreszta nieslusznie zostal zamkniety moj watek pt." Dlaczego nie warto jechac na work and travel. "). Trzeba byc kompletym [beeep] :puknij: zeby nie domyslic sie ze ktos kto zalozyl swoje konto (:glupek2:"symeosonis") i tego samego dania zachwala biuro BTC (tak jakby w innych watkach tego biura nie krytykowano) ma w tym swoj interes.

Zazwyczaj niechetny teoriom spiskowym tu przyznam Ci racje. Te forum jest zdominowane przez ok. 20 osob, ktorym podoba sie slowem wszystko co zwiazane z tymi wyjazdami, a kazde slowo krytyki odbieraja jako osobista potwarz. Twoj watek byl jedna z najciekawszych dyskusji i szkoda ze zostal zamkniety. Pozdrawiam.

polecam BTC w palacyku 2 pietro. sprawdzona firma i swietne oferty pracy

Ten watek jest wyraznym dowodem na to, ze mialem racje mowiac ze osoby wypowadajace sie na tym forum sa powiazane z biurami :shock: (za co zreszta nieslusznie zostal zamkniety moj watek pt." Dlaczego nie warto jechac na work and travel. "). Trzeba byc kompletym [beeep] :puknij: zeby nie domyslic sie ze ktos kto zalozyl swoje konto (:glupek2:"symeosonis") i tego samego dania zachwala biuro BTC (tak jakby w innych watkach tego biura nie krytykowano) ma w tym swoj interes.

czytalem ten twoj watek,chlopcze. I jedyne,co przychodzi po przeczytaniu twoich postow na mysl,to obraz pokaranego,smutnego,nieprzystosowanego do zycia chlopaczka,ktorego jedyna atrakcja jest siedzenie przed monitorem i wyzywanie wirtualne uczestnikow forum,bo w zyciu codziennym nigdy by sie nie odwazyl na podobny akt,biedaczyna...

lorkendtrawel miał rację symeosonis....jesteś nowym użytkownikiem i od razu podpowiadasz biuro BTC(co jak dla mnie też by wskazywało że masz związek z biurem), a Twoja riposta na tekst lorkendtrawela jest gadaniem dla gadania :? ....zeby tylko coś odpowiedziedź. Jesteś pracownikiem biura...to proste. I już odpuść sobie...

jak dla mnie wyjazd na worka czesto nie zalezy od biura a od szczescia

jedna wielka loteria ze wszsytkim

wielkich roznic nie widze miedzy biurami, kazde tnie na biletach (tylko czekac na kolejne watki na temat cen biletow w danej firmie)

dlatego tez nie zawsze nalezy sugerowac sie opiniami ludzi

ja np bylem z jednego z biur 2 razy i jestem zadowolony, ceny biletow byly zawyzone jak wszedzie ale poza tym wszystko bylo na czas

inni natomiast omijaja to biuro szerokim lukiem

jedni mieli szczescie w loterii inni nie

co do biura nie bede pisal jakie to biuro bo okaze sie ze i ja jestem pracownikiem tego biura i tylko je zachwalam

jak dla mnie wyjazd na worka czesto nie zalezy od biura a od szczescia

niestety, to sie zgadza. Ja bylem z YTP, spotkalem ludzi którzy mieli fajne oferty pracy. Byli tez tacy którym to biuro nie zapewniło roboty... Generalnie odradzam wyjazd na W&T przez jakiekolwiek biuro, bo ryzykujecie sporo gotówki. Chyba ze macie za duzo kasy :wink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...