Skocz do zawartości

CCUSA...jakie opinie macie?

Lupus85

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie!

Bylem w tym roku w USA na W&T i chcialbym wybrac sie raz jeszcze :) . Z tego wzgledu szukam biura ktore oferuje opcje independent, przyczym nie chce jechac ze swojego poprzedniego biura BTC-czemu? Na forum, ja i inne osoby juz sie wypowidaly o tym jak pięknie policzyly sobie za bilet. Kto jechal w tym roku z CCUSA ?? Jak wyglada sytuacja z kupnbem biletu na własną rękę?? Jak ocenianie ich oferty pracy, jak wyglada organizacja dla osoby ktora chce jechac z własną ofertą pracy??

Pozdrawiam serdecznie!!

Napisano

Ok,dzięki bardzo. Ale powiedz mi, czy opcja independent repeaters była dostępna dla Ciebie jako ze bylas na W&T 2 lata wczesniej? Informacja że za kupno własnego bilrtu nie chcą żadnego biletu cieszy mnie niezmiernie ;) Czy oprócz Hanii był ktoś jeszcze z CCUSA? :)

Napisano
Ale powiedz mi, czy opcja independent repeaters była dostępna dla Ciebie jako ze bylas na W&T 2 lata wczesniej?

W 2004 i 2005 r. bylam na worku z Columbusa, dlatego opcja independent returenees czy repeaters (jakkolwiek to sie nazywa) mnie nie dotyczyla. Z tej opcji mozesz korzystac tylko wtedy, gdy wczesniej byles juz CCUSA na worku.

Napisano

Ja bylam i polecam. Biuro pomaga w zalatwieniu formalnosci, obsluga jest mila, jesli nie jestes czegos pewien, zawsze mozesz do nich zadzwonic czy sie przejsc - i rozwiac watpliwosci. Dosc chetnie pomagaja :)

I - co wazne - dotrzymuja obietnic!

Opcja kupna wlasnego biletu jest rzeczywiscie bardzo fajna, sama z niej korzystalam ;)

Pozdrawiam!

Napisano

Byłem z nimi i bardzo mocno polecam. Fachowa obsługa, może mniejszy niż gdzie indziej wybór pracodawców, ale ani razu przez cały proces załatwiania wyjazdu nie było jakichkolwiek problemów. W tym roku też z nimi jade :)

Co do biletu -> przyślą ci propozycję zakupu biletu z Lufthansy, wystarczy że napiszesz maila, że nie chcesz skorzystać z ich oferty i nie ma problemu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...