Lupus85 Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Witam serdecznie! Bylem w tym roku w USA na W&T i chcialbym wybrac sie raz jeszcze . Z tego wzgledu szukam biura ktore oferuje opcje independent, przyczym nie chce jechac ze swojego poprzedniego biura BTC-czemu? Na forum, ja i inne osoby juz sie wypowidaly o tym jak pięknie policzyly sobie za bilet. Kto jechal w tym roku z CCUSA ?? Jak wyglada sytuacja z kupnbem biletu na własną rękę?? Jak ocenianie ich oferty pracy, jak wyglada organizacja dla osoby ktora chce jechac z własną ofertą pracy?? Pozdrawiam serdecznie!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hania Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Ja bylam w tym roku z CCUSA, przy czym byl to moj 1 wyjazd z nimi, 3 wyjazd ogolnie na W&T i 1 raz na opcje independent. Ogolnie OK, ale trzeba trzymac reke na pulsie i miec oko na wlasne interesy-czyli tak jak w kazdym innym biurze i w zyciu . Wiecej na temat CCUSA napisalam w tym poscie: http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...6948&highlight= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lupus85 Posted November 20, 2006 Author Report Share Posted November 20, 2006 Ok,dzięki bardzo. Ale powiedz mi, czy opcja independent repeaters była dostępna dla Ciebie jako ze bylas na W&T 2 lata wczesniej? Informacja że za kupno własnego bilrtu nie chcą żadnego biletu cieszy mnie niezmiernie Czy oprócz Hanii był ktoś jeszcze z CCUSA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hania Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Ale powiedz mi, czy opcja independent repeaters była dostępna dla Ciebie jako ze bylas na W&T 2 lata wczesniej? W 2004 i 2005 r. bylam na worku z Columbusa, dlatego opcja independent returenees czy repeaters (jakkolwiek to sie nazywa) mnie nie dotyczyla. Z tej opcji mozesz korzystac tylko wtedy, gdy wczesniej byles juz CCUSA na worku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moneeca Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Ja bylam i polecam. Biuro pomaga w zalatwieniu formalnosci, obsluga jest mila, jesli nie jestes czegos pewien, zawsze mozesz do nich zadzwonic czy sie przejsc - i rozwiac watpliwosci. Dosc chetnie pomagaja I - co wazne - dotrzymuja obietnic! Opcja kupna wlasnego biletu jest rzeczywiscie bardzo fajna, sama z niej korzystalam Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jok Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Byłem z nimi i bardzo mocno polecam. Fachowa obsługa, może mniejszy niż gdzie indziej wybór pracodawców, ale ani razu przez cały proces załatwiania wyjazdu nie było jakichkolwiek problemów. W tym roku też z nimi jade Co do biletu -> przyślą ci propozycję zakupu biletu z Lufthansy, wystarczy że napiszesz maila, że nie chcesz skorzystać z ich oferty i nie ma problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.