kinga12 Napisano 27 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2006 Czesc Moze ktos orientuje sie jakie zawody sa mile widziane , aby ubiegac sie o wize pracownicza? Interesuje mnie stan Nowy York. dzieki za odpowiedzi
worldgym Napisano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2008 dołączam się do pytania, interesuje mnie zawód lakiernik , blacharz samochodowy czy jest to poszukiwany zawód w NY czy NJ ?
Casey Napisano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2008 Dołączam się do pytania. Może ma ktoś namiary na firmę która "chętnie" zatrudnia obcokrajowców? Interesuje mnie głównie stan Floryda i Kalifornia z naciskiem na to drugie co oczywiście nie wyklucza innych stanów. Zawód mechanik samochodowy ze znajomością elektryki i lakiernictwa,posiadam również licencje rajdową R2. Zaznaczam również że już wydano mi raz wizę pracowniczą. Pozdrawiam CASEY
pyśka Napisano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2009 Również podłączam pod to pytanie. Studiuję elektroradiologię. Czy ktoś wie jak wygląda sytuacja popytu na ten właśnie zawód w USA? Będę wdzięczna za wszelkie informacje.
Sebastian Napisano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2009 To i ja sie dolacze .Jak jak ktos zna jakiekolwiek sprawdzone firmy niech da znac na PM. pozdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.