kinga12 Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Czesc Moze ktos orientuje sie jakie zawody sa mile widziane , aby ubiegac sie o wize pracownicza? Interesuje mnie stan Nowy York. dzieki za odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldgym Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 dołączam się do pytania, interesuje mnie zawód lakiernik , blacharz samochodowy czy jest to poszukiwany zawód w NY czy NJ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casey Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Dołączam się do pytania. Może ma ktoś namiary na firmę która "chętnie" zatrudnia obcokrajowców? Interesuje mnie głównie stan Floryda i Kalifornia z naciskiem na to drugie co oczywiście nie wyklucza innych stanów. Zawód mechanik samochodowy ze znajomością elektryki i lakiernictwa,posiadam również licencje rajdową R2. Zaznaczam również że już wydano mi raz wizę pracowniczą. Pozdrawiam CASEY Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyśka Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Również podłączam pod to pytanie. Studiuję elektroradiologię. Czy ktoś wie jak wygląda sytuacja popytu na ten właśnie zawód w USA? Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 To i ja sie dolacze .Jak jak ktos zna jakiekolwiek sprawdzone firmy niech da znac na PM. pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.