spiter Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 Wypełniłem elektronicznie DS 156 i wydrukowałem na drukarce ATRAMENTOWEJ poniewaz laserowej nie posiadam. Tego dokumentu nie moglem zapisac na twardym dysku - w zwiazku z tym moje pytanie - czy w razie koniecznosci wydrukowania jednak na laserowej drukarce istnieje mozliwosc odtworzenia tego dokumentu a jesli tak to na podstawie jakiego numeru czy kodu czy po prostu musze formularz wypełnic jeszcze raz od nowa????
tissaya Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 nie ma mozliwosci odtworzenia tego dokumntu. wydruk na atramentówce jest OK:
Misiek2007 Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Witam! Nie chcę zakładać nowego wątku więc pytam tutaj: Czy poprawnym jest pojawienie się 3 X BRAK (lub NONE) na ostatniej (3) stronie wniosku DS-156 po wypełnieniu? Dzięki z góry.
Misiek2007 Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Dziękuję bardzo! Uspokoiłem się, że wszystko jest ok:D
Gucio Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Mozna sobie zapisac ten dokument w formie pliku PDF do pozniejszego wydrukowania. Nalezy posiadac zainstalowana jakas "drukarke PDF" np Nova PDF i wydrukowac na nia dany formularz. To spowoduje zapisanie danego formularza w formie pliku do pozniejszego wydrukowania na normalnej drukarce.
kamil27 Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 ja normalnie zapisałem sobie ds na dyskietce wzołem do pracy i wydrukowałem na laserówce, nie wiem skąd macie problemy z zapisaniem pliku i nie miałem zainstalowanej żadnej drukarki pdf, po prostu: plik, zapisz jako...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.