KrystynaS Napisano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2004 Powiem ci jak ja zrobilam, ale to bylo w 2000 r w Chicago. Tez mialam obawy czy dostane wize turystyczna na 6 miesiecy. Dowiedzialam sie, ze wbijaja na 1 miesiac lub 6 miesiecy. Wykupilam bilet otwarty na 1 rok ale z napisanym terminem powrotu za 2 miesiace. Wiec jakby co to niby planuje pobyt tylko na 2 miesiace. Trzeba wiec mniej gotowki na 2 niz 6 miesiacy . Oni chyba nie maja na pieczatkach terminu 2 miesiecznego wiec wbil mi pol roku. Ja po tygodniu poszlam do Polameru i zmienilam termin wylotu na max do terminu waznosci wizy.
Flame of Udun Napisano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2004 Powiem ci jak ja zrobilam, ale to bylo w 2000 r w Chicago. Tez mialam obawy czy dostane wize turystyczna na 6 miesiecy. Dowiedzialam sie, ze wbijaja na 1 miesiac lub 6 miesiecy. Wykupilam bilet otwarty na 1 rok ale z napisanym terminem powrotu za 2 miesiace. Wiec jakby co to niby planuje pobyt tylko na 2 miesiace. Trzeba wiec mniej gotowki na 2 niz 6 miesiacy . Oni chyba nie maja na pieczatkach terminu 2 miesiecznego wiec wbil mi pol roku. Ja po tygodniu poszlam do Polameru i zmienilam termin wylotu na max do terminu waznosci wizy. z tego co s3ysza3em to generalnie teraz daja tylko na miesiac... F
fajtlapa Napisano 16 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2004 Napisze Wam jak bylo bo juz niedlugo lece (21 XII). Dzieki
Rafik Napisano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2004 To daj znaa. Bo jestem ciekaw na jaki okres teraz dają. Nied3ugo te? sie tam wybieram.
fajtlapa Napisano 23 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2004 No witam. Jestem w NY. Na lotnisku pytali na jak dlugo przylecialem i czy bylem kiedys w USA. Powiedzialem ze do kolesia na swieta i na wakacje z nim na Florydzie w styczniu. Dali na 0,5 roku. Znaczy poszlo dobrze. Cze.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.