pepino Napisano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2006 Ja sie wybieram na Alaske, na Kodiak z Guliwerem z wrocka
kalami Napisano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2006 W przetworni moze zimno nie jest...ale jest chlodno...konieczne sa dlugie kalosze i raingear,no i najlepiej czapka.
Kobalt Napisano 16 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2006 orientuje sie ktos jakie sa ceny biletow do Anchorage? mozecie polecic jakies linie?
ashanti Napisano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2006 hej, witajcie - byłam w tym sezonie na Alasce na wyspie Kodiak, - było rewelacyjnie. Za rok tez bym chciałą tam spedzic wakacje. Juz sie zapisałam na program - jestem bardzo zadowolona z wspołpracy z firmą Why Not USA - fantastyczni ludzie którzy znają sie na rzeczy i są niezastąpieni. W tym roku byłam w USA po raz pierwszy - całą podróz miałam swietnie zorganizowaną, byłam technicznie przygotowana na kazdą ewentualność i tą najlepsza i tą najgorszą. Do Anchorage przyleciałam na początku czerwca. Why Not USA ma naprawde tanie bilety lotnicze - ja za swój zapłaciłam 3.200pln. Generalnie było świetnie i za rok chciałabym to powtórzyć. Jeżeli chcecie zobaczyć zdjęcia z Kodiaka - zapraszam na strone www.whynotusa.pl do miłego zobaczyska na Alasce pozdroionka!))
lorkendtrawel Napisano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2006 Czy na Alasce rownież pytają o to czy Polska jest skuta lodem?
kalami Napisano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2006 Nie zdarzylo mi sie...moze dlatego,ze poza przetwornia nie mialam za bardzo stycznosci z ludzmi:)
eellff Napisano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2006 hej! chcialabym jechac w przyszlym roku na alaske, ale nie pracowac przy rybkach. czy wiecie cos o innych pozycjach?? :roll:
PK Napisano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2006 Witam, Jeśli ktoś nie chce być uwiązany do jednego pracodawcy na pełne 3 - 4 mc polecam - www.alaskawat.pl Kontrakt trwa 5 - 6 tyg po tym jest możliwość przedłużenia kontraktu (m. in. Kodiak - APS), lub nie chcecie przedłużyć i wtedy na własną rękę (bez glupiego anulowania wizy...)
CZe$ter Napisano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2007 WITAM Czy był ktoś na Alasce z pracodawca www.alaskawat.pl ?? i był by tak miły i napisał jak tam było na prawdę ?? mieszkanie ? wyżywienie ? praca ?
basia0412 Napisano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2007 WITAM Czy był ktoś na Alasce z pracodawca www.alaskawat.pl ?? i był by tak miły i napisał jak tam było na prawdę ?? mieszkanie ? wyżywienie ? praca ? Ja byłam a dokładnie w Naknek, w PPT. Mieszkanie i wyżywienie jest za free, pokoje całkiem ładne - 2-osobowe, a jedzenie pyszne i można jeść dowoli kontrakt był na 5 miesięcy ale potem łatwo jest poszukać innej pracy. Ogólnie polecam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.