anik Napisano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2006 hejak! wybiera sie ktos moze z columbusa na wakacje ???
Brother_luk Napisano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2006 Czesc ja mam zamiar jechac z columbus'a chociaz nie jest jeszcze nic pewne do konica ;> DO jakiej miejscowosci sie wybierasz ??
anik Napisano 13 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2006 hejka !!! no ja juz wlasnie wczorej oddalam wszystkie papierkowe sprawy . teraz tylko rozmowa i czekac na jakeis oferty...planuje na zachod co do miejscowosci to jeszcze sie nei zdecydowalam. pozdrawiam a ty na jakim etapie??
Brother_luk Napisano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2006 Hmm ja jeszcze nic nie załatwiałem Po nowym roku dopiero planuje zdecydowac co i jak Ja raczej na wschód W sumie to moja ostatnia szansa na WAT. Po studiach planuje dojechac do moich kumpli i wtedy na początek cos na wschodzie a potem moze poza wakacjami na zachod ) Pozdrawiam
anik Napisano 14 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2006 nio facetom to opdobno lepiej na wschod z tego co mi tu kumpel podpowiada:D
Brother_luk Napisano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2006 Wiesz mnie kreci California wszyscy co ich poznalem jak bylem dwa ostatnie razy w usa mowili ze bym sie nadawał do Californii ALe to moze w przyszłości:) Zreszta też mam znajomą i kumpla w Angli ktorzy mnie namawiaja zebym pojechal do nich ciężko tak wszedzie być Nie mowiac o kumplu z irlandii szkocji i Australii
anik Napisano 14 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2006 uanglia jzu mnei nie kreci troche sie tam spedzilo czasu w swoim zyciu ..ale nie wykluczam ze nie pojade przynajmniej zobaczyc co sie w Ladku zmienilo:D a no i oczywiscie znajomcyh odwiedzic:D no a w tym roku WTA tez moja ostatnia szansa chyab so trzeba wykorzystac:D California to marzenie od niedawna zawsze to mnei gdzies na daleki wschod ciagnelo ale co sieodwlecze to nie uciecze przeciez nio nie??? jedz na zachod bedzie razniej:D a ty z jakas zorganizowana grupa??-
Brother_luk Napisano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2006 HMM ja jestem w trakcie zalatwiania pracodawcy na wschodzie... Nie nie jade sam o ile pojade A mam kumpli którzy jadą na dłużej i ja jak sie obronie to do nich dojade ale to za rok A ty masz juz załatwionego pracodawce.Czy z columbusa cos dostajesz
anik Napisano 14 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2006 cos z columbusa cos dostane... ale trzeba tez sobie bedzie cos zalatwic bo chyba tak na jednej to braknie kasy anzwidzanie:D no jak narzie to sama jade....
Brother_luk Napisano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2006 No zalezy bo jak beziesz miec jedną a dobrą prace tzn w miare dobrze na godzine i sporo godzin to dasz rade . Po mimo wszystko warto jechac Chociaz to nie jest łatwa wyprawa Ps. Olka dalej jest kordynatorką w Katowicach ;D ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.