Skocz do zawartości

USA lato 2007 colubus

anik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hejka !!! no ja juz wlasnie wczorej oddalam wszystkie papierkowe sprawy . teraz tylko rozmowa i czekac na jakeis oferty...planuje na zachod co do miejscowosci to jeszcze sie nei zdecydowalam. pozdrawiam :lol: a ty na jakim etapie??

Napisano

Hmm ja jeszcze nic nie załatwiałem :lol: Po nowym roku dopiero planuje zdecydowac co i jak ;) Ja raczej na wschód :D W sumie to moja ostatnia szansa na WAT. Po studiach planuje dojechac do moich kumpli i wtedy na początek cos na wschodzie a potem moze poza wakacjami na zachod :D)

Pozdrawiam :)

Napisano

Wiesz mnie kreci California wszyscy co ich poznalem jak bylem dwa ostatnie razy w usa mowili ze bym sie nadawał do Californii ;) ALe to moze w przyszłości:)

Zreszta też mam znajomą i kumpla w Angli ktorzy mnie namawiaja zebym pojechal do nich ciężko tak wszedzie być :lol: Nie mowiac o kumplu z irlandii szkocji i Australii :D

Napisano

uanglia jzu mnei nie kreci troche sie tam spedzilo czasu w swoim zyciu ..ale nie wykluczam ze nie pojade :lol: przynajmniej zobaczyc co sie w Ladku zmienilo:D a no i oczywiscie znajomcyh odwiedzic:D no a w tym roku WTA tez moja ostatnia szansa chyab so trzeba wykorzystac:D

California to marzenie od niedawna ;) zawsze to mnei gdzies na daleki wschod ciagnelo :D ale co sieodwlecze to nie uciecze przeciez nio nie??? jedz na zachod bedzie razniej:D a ty z jakas zorganizowana grupa??-

Napisano

HMM ja jestem w trakcie zalatwiania pracodawcy na wschodzie... Nie nie jade sam :lol: o ile pojade :D A mam kumpli którzy jadą na dłużej i ja jak sie obronie to do nich dojade ale to za rok ;) A ty masz juz załatwionego pracodawce.Czy z columbusa cos dostajesz :D

Napisano

cos z columbusa cos dostane... ale trzeba tez sobie bedzie cos zalatwic bo chyba tak na jednej

to braknie kasy anzwidzanie:D no jak narzie to sama jade....

Napisano

No zalezy bo jak beziesz miec jedną a dobrą prace tzn w miare dobrze na godzine i sporo godzin to dasz rade :lol:. Po mimo wszystko warto jechac ;) Chociaz to nie jest łatwa wyprawa :D

Ps. Olka dalej jest kordynatorką w Katowicach ;D ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...