anik Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 hejak! wybiera sie ktos moze z columbusa na wakacje ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brother_luk Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Czesc ja mam zamiar jechac z columbus'a chociaz nie jest jeszcze nic pewne do konica ;> DO jakiej miejscowosci sie wybierasz ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anik Posted December 13, 2006 Author Report Share Posted December 13, 2006 hejka !!! no ja juz wlasnie wczorej oddalam wszystkie papierkowe sprawy . teraz tylko rozmowa i czekac na jakeis oferty...planuje na zachod co do miejscowosci to jeszcze sie nei zdecydowalam. pozdrawiam a ty na jakim etapie?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brother_luk Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Hmm ja jeszcze nic nie załatwiałem Po nowym roku dopiero planuje zdecydowac co i jak Ja raczej na wschód W sumie to moja ostatnia szansa na WAT. Po studiach planuje dojechac do moich kumpli i wtedy na początek cos na wschodzie a potem moze poza wakacjami na zachod ) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
anik Posted December 14, 2006 Author Report Share Posted December 14, 2006 nio facetom to opdobno lepiej na wschod z tego co mi tu kumpel podpowiada:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brother_luk Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Wiesz mnie kreci California wszyscy co ich poznalem jak bylem dwa ostatnie razy w usa mowili ze bym sie nadawał do Californii ALe to moze w przyszłości:) Zreszta też mam znajomą i kumpla w Angli ktorzy mnie namawiaja zebym pojechal do nich ciężko tak wszedzie być Nie mowiac o kumplu z irlandii szkocji i Australii Link to comment Share on other sites More sharing options...
anik Posted December 14, 2006 Author Report Share Posted December 14, 2006 uanglia jzu mnei nie kreci troche sie tam spedzilo czasu w swoim zyciu ..ale nie wykluczam ze nie pojade przynajmniej zobaczyc co sie w Ladku zmienilo:D a no i oczywiscie znajomcyh odwiedzic:D no a w tym roku WTA tez moja ostatnia szansa chyab so trzeba wykorzystac:D California to marzenie od niedawna zawsze to mnei gdzies na daleki wschod ciagnelo ale co sieodwlecze to nie uciecze przeciez nio nie??? jedz na zachod bedzie razniej:D a ty z jakas zorganizowana grupa??- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brother_luk Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 HMM ja jestem w trakcie zalatwiania pracodawcy na wschodzie... Nie nie jade sam o ile pojade A mam kumpli którzy jadą na dłużej i ja jak sie obronie to do nich dojade ale to za rok A ty masz juz załatwionego pracodawce.Czy z columbusa cos dostajesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
anik Posted December 14, 2006 Author Report Share Posted December 14, 2006 cos z columbusa cos dostane... ale trzeba tez sobie bedzie cos zalatwic bo chyba tak na jednej to braknie kasy anzwidzanie:D no jak narzie to sama jade.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brother_luk Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 No zalezy bo jak beziesz miec jedną a dobrą prace tzn w miare dobrze na godzine i sporo godzin to dasz rade . Po mimo wszystko warto jechac Chociaz to nie jest łatwa wyprawa Ps. Olka dalej jest kordynatorką w Katowicach ;D ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.