anik Napisano 14 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2006 niopOlka dalej.. hm...zobaczymy fajnie by byklo sie na jedna konketna zalapac....:)wszytkei wyjazdy ciezkie w sumie to ostatnio jechalam i kupa znjomych byla wiec nei bylo tak zle..ale teraz cos nowego..w sumie mlodym sie jest to trza towarzystwo pozmieniac
Barney Napisano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2006 Jeżeli Columbus będzie miał ciekawe oferty pracy na zachodnie wybrzeże, to lecę z nim w tym roku. Tegoroczne wakacje spędziłem na wschodnim wybrzeżu w Atlantic City, a teraz czas na zachodnie wybrzeże... Tama Hower'a, Wielki Kanion... no i San Francisco...
anik Napisano 18 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2007 nio to ja juz wiem gdzie jade lauthin....hm..wybiera sie moze ktos ??byl juz kos moze?? pozdrawiam:0
Jarek1122 Napisano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2007 nio to ja juz wiem gdzie jade lauthin....hm..wybiera sie moze ktos ??byl juz kos moze??pozdrawiam:0 Jesli można, to gdzie to jest ?
Mingan Napisano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2007 laughlin się pisze takie małe miasteczko turystyczne kasyna woda i inne rzeczy ponoć bardzo dużo polaków tam przyjeżdza co roku
anik Napisano 20 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2007 hmm. no tak źłe napisane..no ale juaz tam nie jade...ech south lake thoe .. teraz..pozdrawiam...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.