brg Napisano 15 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2006 My jedziemy z go2usa -> www.go2usa.pl . Czy inne biura maja w ofercie Hawaje - tego nie wiem. Wiem ze go2usa wysylalo na Hawaje juz w poprzednie wakacje, ale byla inna to praca niz teraz. Teraz maja jak na razie 50 miejsc do pracy w hotelach, na roznych pozycjach. Dokladnie jakich jeszcze nie wiadomo, ale ma to nie byc sam housekeeping
Mingan Napisano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2006 dokładnie z tego co ja szukałem tylko go2usa ma kontrakty na hawaje inne biura wysyłają tam na opcje independent etc największa nie wiadomo to jakie dokładnie pozycje będą
brg Napisano 15 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2006 Ciekawi mnie jak tam sie ksztaltuja zarobki. Dziewczyny rok temu za housekeeping dostawaly 10,5$/h. Jak za taka prace niezla kwota.
Mingan Napisano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2006 w vegas hosekeepingd dostaje 12-14$ więc bez szajby tym bardziej że koszta w vegas utrzymania się niższe kilka razy, słyszałeś może by jakiś z hoteli w ktorym mamy pracować przyjmował już studentów w 2006? czy wszystkie dopiero pierwszy raz będą?
kasienka22 Napisano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2006 Nie dajcie sie zwiesc obietnicom GO2USA, oni niezle kreca a te ich oferty pracy nie istnieja, nas w zeszlym roku ze znajomymi caly czas zwodzili i tez mialy byc Hawaje i zostawili nas bez pracy a kase oczywiscie wzieli, jesli chcecie mile wspominac wyjazd to radze omijac GO2USA!!!!!!!!
Mingan Napisano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2006 możesz napisać jakieś szczegóły? odezwij się do mnie na gg 1692070
-sylwia- Napisano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2006 niejestem pewna, ale Guliwer miał chyba Hawaje w programie w&t na przyszły rok, na stronie nie ma jednak żadnych informacjii a ten temat
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.