koscik Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Witam, wybiera sie ktoś w przyszlym roku na alaske? Z tego co wiem organizatorem jest Paweł Kosicki chyba z tbw. (poznan) Nie ukrywam ze to bylby moj pierwszy raz wiec moze ktos był juz na wyjezdzie organizowanym przez tego pana i moze ma jakies sugestie badz przemyslenia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiunka Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 Hej! Ja byłam z nim w PPT i wszystko było ok. Praca przy rybkach, ale kasa całkiem:) Gość jest sprawdzony. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
koscik Posted December 27, 2006 Author Report Share Posted December 27, 2006 o dziekuje za opinie ... z miedzy czasie zdazylem sie dowiedziec ze jest to kontrakt na miesiac z mozliwoscia przedluzenia ... czy wiesz moze na jakiej zasadzie jest on przedluzany (podejzewam ze od wyników pracy, jesli tak to jakie one musza byc mniej wiecej w przedziale godzin na dzien) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiunka Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 Hello Przedłużenie - zależy jak bedziesz pracowal - ale nie ma zadnych norm do zrobienia. I prawie wszyscy ktorzy chcieli zostani przeniesieni Tylko Bedziesz musial uwazac na komary:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
koscik Posted December 28, 2006 Author Report Share Posted December 28, 2006 komary jak ja je kocham hehehe ... masz moze jakis nr. gadu gadu ? moj to 1351112 ... chetnie bym porozmawiał na temat tej alaski Link to comment Share on other sites More sharing options...
basia0412 Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Hej Koscik Ja też byłam na Alasce rok temu z Pawłem, nie mam żadnych zarzutów, przygotowanie wyjazdu było wzorowe i nie było żadnych problemów. Byłam w Naknek w PTT, super miejsce! za rok też wracam Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zula Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Witam:) Ja tez bylam w PPT. Byl to moj trzeci wyjazd na WaT i moge powiedziec, ze najlepiej zorganizowany, Pawel dopilnowal wszystkiego. Oczywiscie wracam tam za rok...w sumie to za 6 miesiecy:]]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
steel33333 Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 zula, basia0412 !!! To się zapewne spotkamy w PPT Też tam jade. Kontrakt już podpisany, teraz tylko biletu szukam. A Wy już macie? Wylot ma być 17-18 czerwca. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Platon Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Hej ja lece 19 czerwca przez Londyn Do Seattle z British Airways jak ktos ma ten sam termin to mozemy sie umowic, razem zawsze razniej. Msowcios@poczta.onet.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
d0minik Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Witam ja w te wakacje rowniez jade na alaske do Sitki. jest to moj pierwszy wyjazd... moze wiecie co i jak???? jak z zarobkami???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.