gocha717 Napisano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2006 Witam wszystkich i bardzo proszę o pomoc. Poważnie zastanawiam się nad wyjazdem na wizę h2b. Oferta wyjazdu na hawaje - wyspa Maui - (stanowisko housekeeper) za pośrednictwem Access-us (Koszalin). Poszukuję opinii na temat tej firmy i jakiegoś kontaktu z ludźmi, którzy wyjechali za ich pośrednictwem do usa. Z góry dziękuję za pomoc
endrix Napisano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2006 heyka. nie wiem co to jest accessus, ale moja kumpela pracowala na maui latem jako housekeeperka na w&t. teraz wraca tam na h2b. wtedy i teraz zalatwia wszystko przez go2usa. podobno specjalizuja sie w tym regionie.
gocha717 Napisano 18 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2006 Dziękuję za pomoc. A czy jest jakaś szansa skontaktowania się z twoją znajomą (może jakiś e-mail, albo numer gg), bo też zamierzam wyjechać na Maui i bardzo zależy mi na rozmowie z kimś, kto ma już doświadczenie w podobnych wyjazdach. Mój e-mail to gocha717@wp.pl Pozdrawiam
_PiteR_ Napisano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2006 a czy maja tam jakies inne otwarte pozycje na h2b czy szipa?!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.