gocha717 Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Witam wszystkich i bardzo proszę o pomoc. Poważnie zastanawiam się nad wyjazdem na wizę h2b. Oferta wyjazdu na hawaje - wyspa Maui - (stanowisko housekeeper) za pośrednictwem Access-us (Koszalin). Poszukuję opinii na temat tej firmy i jakiegoś kontaktu z ludźmi, którzy wyjechali za ich pośrednictwem do usa. Z góry dziękuję za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
endrix Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 heyka. nie wiem co to jest accessus, ale moja kumpela pracowala na maui latem jako housekeeperka na w&t. teraz wraca tam na h2b. wtedy i teraz zalatwia wszystko przez go2usa. podobno specjalizuja sie w tym regionie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gocha717 Posted December 18, 2006 Author Report Share Posted December 18, 2006 Dziękuję za pomoc. A czy jest jakaś szansa skontaktowania się z twoją znajomą (może jakiś e-mail, albo numer gg), bo też zamierzam wyjechać na Maui i bardzo zależy mi na rozmowie z kimś, kto ma już doświadczenie w podobnych wyjazdach. Mój e-mail to gocha717@wp.pl Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PiteR_ Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 a czy maja tam jakies inne otwarte pozycje na h2b czy szipa?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.